bla
Aktualno

Začela se je šesta sezona Štartaj Slovenija

V letošnjem letu partnerji Spar Slovenija, Formitas in POP TV predstavljajo 8 novih podjetniških ekip in 21 inovativnih izdelkov. Njihove zgodbe pa boste lahko od 3. oktobra dalje spremljali vsako nedeljo na POP TV skupaj z voditeljico Mašo Pavoković.

Partnerji v projektu poudarjajo, da je nabor izdelkov tudi letos inovativen in trajnostno usmerjen. Od negovalnega kremnega pilinga Bossy Cafe, zobnih tabletk Alternative+, brezglutenskih testenin iz sladkega krompirja Batasta in osvežilnega jabolčnega ciderja Malner do omak za pomakanje Dipsi. Za uravnotežen obrok boste lahko poskrbeli z bio zamrznjenimi sojinimi izdelki Trnulja, okusen obrok za pse nudi Feedko, za spodbujanje učenja skozi igro pa poučni eksperimenti Innobox.

»Ne samo, da se vedno več mladih odloča za podjetniško pot, pot izbirajo pametno in preudarno. Njihove vrednote se odražajo v izdelkih, ki so vedno bolj trajnostni, poleg tega pa opažamo tudi trend vračanja mladih nazaj na kmetije,« je povedala Mojca Randl, ustanoviteljica in predsednica Formitas Group.

»Mogoče je bilo pred leti, ko smo s projektom še začenjali, težje. Glede na to, da je na prodajnih policah ostalo 32 od 44 podjetniških ekip, verjamem, da znamo izbrati podjetnike in izdelke z dobrim potencialom. Predvsem nas prepričajo ideja, strast podjetnikov in tisti skriti faktor, ki loči najboljše od dobrih,« dodaja Aleš Muhič, direktor trženja na POP TV.

484

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

moynihan
09. 10. 2021

Med številnimi uglednimi mednarodnimi govorci na festivalu kreativnosti Zlati boben bo…

Neuspeh se pogosto stigmatizira in redko slavi kot učna izkušnja. Posledično mnogi odrasli in otroci nimajo zdravega odnosa do neuspeha ali tveganja.

roman
08. 10. 2021

Ob tridesetletnici delovanja agencije Votan komunikacije smo se pogovarjali z njenim…

Filozofije, ki stoji že 30 let, tako kot ne menjaš konja, ki zmaguje, ne gre spreminjati. Pri nas je na prvem mestu kultura, tako v medčloveških kot…

škrabec 2
06. 10. 2021

»Če bi v Evropi za 10 % povečali delež na novo zgrajenih hiš iz lesa, bi količino CO2…

Prepričani smo, da lahko preko paviljona predstavimo tip lesene gradnje, ki vsebuje vsa trajnostna načela, se zmore prilagajati še tako zahtevnim…

Naši avtorji