vasic
Aktualno

V Ljubljani je zaživela Mastercard praznična vasica

Če je Mastercard® lani navduševal s pop-up restavracijo, v kateri je za obiskovalce kuhala Ana Roš, so letos projekt nadgradili.

Na Trgu francoske revolucije so danes odprli Mastercard praznično vasico, kjer bodo obiskovalci lahko obiskali lounge z vrhunskimi peninami in vini ter izbranimi premium pijačami ali si privoščili prigrizke izpod rok chefov restavracij Hiša Polonka, Breg, Grič in Nonbiri Sushi.

polonka

V predprazničnih dneh bodo tudi letos pripravili Mastercard pop-up restavracijo v hotelu Antiq Palace v Ljubljani, ki jo bodo odprli 5. decembra. Chefinja Ana Roš bo z ekipo iz Hiše Franko v Ljubljani gostovala en teden, gurmani pa bodo lahko uživali tudi na večerjah Luke Koširja, Davida Žefrana, Jorga Zupana, Tomaža Kavčiča in Jakoba Pintarja. Če je lani obiskovalce restavracije med drugim presenetil hologram, ki je za isto mizo povezal dva gosta na različnih lokacijah, so v letošnji izvedbi dogodka napovedali Mizo za vsakogar. Gre za posebej zasnovano in prilagojeno mizo, ki je nastala v sodelovanju z Amais, nevladno organizacijo iz Romunije, z njo pa želijo nasloviti problem družbene izključenosti. »Miza za vsakogar v sklopu skrbno premišljenih modulov, ki služijo kot osnova, ponuja posebej zasnovane višine sedišč za ljudi na invalidskih vozičkih, z berglami, za mamice z otroškimi vozički, na nekaterih mestih bodo na voljo tudi stojišča … Kar zadeva tehnološke prilagoditve, lahko za zdaj razkrijem, da bo miza opremljena s posebej zasnovanimi meniji in drugimi potrebnimi informacijami, ki bodo na voljo tudi gluhim in naglušnim ter slepim in slabovidnim. S tem ko oboje združujemo za isto mizo, pravzaprav ustvarjamo dialog, ki ustvarja priložnost boljšega razumevanja problematike in ne nazadnje uvid v najučinkovitejše rešitve, ki nas med seboj povezujejo v skupnost,« pravi Aleš Petejan, direktor marketinga pri podjetju Mastercard Slovenija.

petejan

Več o Mastercard praznični vasici boste lahko prebrali v naslednji številki MM-a.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

jure
02. 02. 2023

Ekipa MM-a 16. februarja organizira dogodek Dan vplivnostnega marketinga, na katerem bo…

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

Naši avtorji