delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Spar Slovenija, Fundacija Login5, Deloitte in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je ponovno nekoliko več »klasičnih« marketinških služb.

Spar Slovenija išče direktorja marketinga (m/ž) za učinkovito podpiranje strategije podjetja z marketinškimi aktivnostmi in nadaljnje utrjevanje krovne blagovne znamke in trgovskih blagovnih znamk v lasti Spara. Prijave lahko pošljete do 28. oktobra 2022 na zaposlitev@spar.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

Fundacija Login5 v svoje vrste vabi vodjo odnosov z javnostmi (m/ž) z vsaj petimi leti izkušenj na podobnem položaju in z odličnim poznavanjem komunikacijskih kanalov. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Spletni primerjalnik cen Ceneje.si zaposli tri nove sodelavce, in sicer grafičnega oblikovalca (m/ž), vodjo pisarne (m/ž) in podatkovnega analitika (m/ž).

Mediately zaposli koordinatorja marketinških projektov (m/ž), ki bo pomagal pri kordinaciji marketinških projektov v sodelovanju z različnimi ekipami. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Družba Styria digital marketiplaces, ki upravlja portala Mojedelo.com in Bolha.com, išče strokovnjaka za blagovno znamko delodajalca (m/ž), ki bo skrbel za pripravo, organizacijo in izvedbo projektov blagovne znamke za naročnike portala MojeDelo.com v sodelovanju s prodajno, HR in produktno ekipo. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Deloitte zaposli strokovnjaka za vsebinski marketing (m/ž), ki bo preko celovitega spektra vsebinskega marketinga pomagal krepiti prisotnost podjetja na družbenih omrežjih. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Družba Ham, ki ima v svojem portfelju stole Spinalis in skiroje s torbo RollJet, išče asistenta v marketingu (m/ž) za samostojno pripravo oglaševalskih akcij v Sloveniji in tujini. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Podjetje Aero Print širi svojo ekipo in išče vodjo projektov (m/ž), ki bo v prvi vrsti odgovoren za trženje njihovih portalov, med katerimi so cangura.comaprinti.net in tiskarna.online. Prijave zbirajo na e-naslovu delo@aprinti.net.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Alpina išče strokovnega sodelavca za tržno komuniciranje (m/ž) za načrtovanje, organiziranje in izvajanje trženjskih aktivnosti. Prijave zbirajo na zaposlitev@alpina.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Httpool nudi priložnost dvema novima sodelavcema, in sicer mlajšemu produktnemu vodji (m/ž) in[M1]  podatkovnega analitika (m/ž)

Podravka išče vodjo kategorije v prodajnem marketingu (m/ž) za pripravo letnega načrta aktivnosti za posamezne skupine izdelkov. Prijavite se lahko do 21. oktobra 2022 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Helios v svojo sredino vabi vodjo projektov tržnega komuniciranja (m/ž) za načrtovanje in organiziranje projektov ter nadzor vsebinskega, terminskega in finančnega uresničevanja posameznih faz projektov. Prijavite se lahko do 1. novembra 2022 na tjasa.moze@helios.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Geneplanet zaposli marketinškega stratega (m/ž), ki bo poskrbel za povečanje prepoznavnosti podjetja in povpraševanja po njihovih proizvodih. Prijave zbirajo na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

OMG, medijska agencija pod okriljem Lune TBWA, išče medijskega strokovnjaka (m/ž) z dobrim poznavanjem medijskega trga, orodji in raziskav za medijsko načrtovanje. Prijave zbirajo do 27. oktobra 2022 na OMG.Slovenia@OmnicomMediaGroup.com.  

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

jure
02. 02. 2023

Ekipa MM-a 16. februarja organizira dogodek Dan vplivnostnega marketinga, na katerem bo…

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

Naši avtorji