bla
Razpisi

Zaposlujejo Alpina, Helios, Leanpay in drugi

V tokratnem tedenskem pregledu je nekoliko več delovnih mest s področja tržnega komuniciranja.

Danfoss v svojo ekipo vabi vodjo tržnega komuniciranja (m/ž), ki bo skrbel za strateške koncepte, kampanje in predstavitve novih izdelkov. Prijave zbirajo preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Alpina išče strokovnega sodelavca za tržno komuniciranje (m/ž) za načrtovanje, organiziranje in izvajanje trženjskih aktivnosti. Prijave zbirajo na zaposlitev@alpina.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Httpool nudi priložnost dvema novima sodelavcema, in sicer mlajšemu produktnemu vodji (m/ž) in[M1]  podatkovnega analitika (m/ž)

Podravka išče vodjo kategorije v prodajnem marketingu (m/ž) za pripravo letnega načrta aktivnosti za posamezne skupine izdelkov. Prijavite se lahko do 21. oktobra 2022 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Helios v svojo sredino vabi vodjo projektov tržnega komuniciranja (m/ž) za načrtovanje in organiziranje projektov ter nadzor vsebinskega, terminskega in finančnega uresničevanja posameznih faz projektov. Prijavite se lahko do 1. novembra 2022 na tjasa.moze@helios.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Digitalna agencija KO v svojo sredino vabi upravljavca družbenih omrežij (m/ž), ki bo raziskoval trende, ustvarjal vsebine, komuniciral s sledilci in skrbel za oblikovanje. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Finančni start-up Leanpay v svoje vrste vabi marketinškega strokovnjaka za medorganizacijsko trženje (m/ž), ki bo skrbel za kampanje soznamčenja in marketinške aktivnosti s partnerskimi podjetji. Prijave zbirajo na LinkedInu.

Geneplanet zaposli marketinškega stratega (m/ž), ki bo poskrbel za povečanje prepoznavnosti podjetja in povpraševanja po njihovih proizvodih. Prijave zbirajo na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Medijska hiša Pro Plus nudi priložnost asistentu v marketingu (m/ž) za načrtovanje oglasnih materialov na spletnih straneh podjetja in pripravo poročil za spletne kampanje. Prijavite se lahko do 20. oktobra 2022 preko spletnega obrazca.

Banka SKB zaposli marketinškega strokovnjaka (m/ž) v sektorju marketing – ponudba strankam. Novi sodelavec bo oblikoval ustrezno strategijo produktov oziroma storitev, poslovno politiko in ponudbo za posamezne prodajne poti. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com oziroma na cloveski.viri@skb.si.

Še vedno aktualna delovna mesta:

OMG, medijska agencija pod okriljem Lune TBWA, išče medijskega strokovnjaka (m/ž) z dobrim poznavanjem medijskega trga, orodji in raziskav za medijsko načrtovanje. Prijave zbirajo do 27. oktobra 2022 na OMG.Slovenia@OmnicomMediaGroup.com.  

Ptujski start-up Databox zaposli strokovnjaka za vsebinski marketing (m/ž), ki bi se pridružil marketinški skupini in pomagal pri izvajanju strategije SEO z različnimi nalogami optimizacije na strani in zunaj strani. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

jure
02. 02. 2023

Ekipa MM-a 16. februarja organizira dogodek Dan vplivnostnega marketinga, na katerem bo…

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

Naši avtorji