Starwax
Aktualno

Vas motijo madeži?

Če ste nagnjeni k maničnemu pospravljanju, vas bodo ti oglasi vznemirili.

Francoska blagovna znamka čistil Starwax je v sodelovanju s svojo novo agencijo Buzzman zasnovala tiskane oglase in plakate, s katerimi nagovarja vse obsedence s čiščenjem. Njen novi slogan se namreč glasi: »Obsedeni tako kot vi«.

»V svetu, kjer se 'povprečno' sliši prav mamljivo, Starwax slavi vrlini čistoče in nege. Blagovna znamka se s svojimi specializiranimi vrhunskimi izdelki predstavlja kot strokovnjak za vzdrževanje domov in želi izpostaviti skupnost, ki jo pogosto kritizirajo, in sicer 'čistilne čudake'. Pri Starwaxu namreč strast do učinkovitosti ni pomanjkljivost, temveč vrlina, na katero ste lahko ponosni. In ker se čistoča in skrb pogosto skrivata v podrobnostih, je blagovna znamka začela z akcijo, ki bo zmotila vsakega ljubitelja čistoče, ki da kaj nase,« so akcijo predstavili pri blagovni znamki.

S plakati v dveh francoskih mestih, Parizu in Bordeauxu, ki jih spremljajo tiskani oglasi in komunikacija na družbenih omrežjih, tako vznemirjajo svojo ciljno javnost – »čudake«, ki opazijo prav vsako nečistočo ali nepravilnost.

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji