schwimmer
Aktualno

David Schwimmer poziva Britance: Izkoristite življenje

Britanska banka TSB je predstavila novo oglaševalsko akcijo, s katero Britance spodbuja k večji finančni samozavesti in k temu, da življenje kar najbolje izkoristijo.

Oglas so zasnovali v agenciji McCann London, glavno vlogo pa so zaupali igralcu Davidu Schwimmerju, ki je velik ljubitelj vsega britanskega, predvsem pa britanskega humorja. »V oglasu predstavljamo novo poslanstvo naše znamke, in sicer koncept »Več od življenja« (ang. »Life made more«). Z njim zagovarjamo prepričanje, da imajo ljudje, ki imajo urejene finance, tudi bolj urejeno življenje na splošno,« pravijo v TSB. Oglas predstavlja velik odmik od njihovega dosedanjega načina oglaševanja – vse od osemdesetih let prejšnjega stoletja so bili njihovi oglasi namreč animirani. Pravijo, da je oglas duhovit in empatičen, saj so prepričani, da je to tisto, kar ljudje potrebujemo po letu, ki ga je zaznamovala pandemija.

Intervju

kreativni gen
18. 01. 2021

Marketing mreža je v soboto, 16. januarja 2021, premierno predvajala film Kreativni gen.…

maja golob
15. 01. 2021

Maja Golob je soustanoviteljica marketinške agencije Spago, katere poslanstvo je, da…

dobroje
13. 01. 2021

Prodajne police trgovin z živili se šibijo pod različnimi izdelki in za potrošnike, ki se…

Snovalci blagovne znamke Dobroje so si za svoj cilj zastavili, da bodo z lastno dostavo zaposlenim na delovnem mestu ali pa doma omogočili celovit in…

Naši avtorji