shift
Aktualno

33. SOF: V finalu 123 del, največ je Futurinih

Slovenska oglaševalska zbornica je objavila seznam del, ki so se uvrstila v ožji izbor SOF-a. Med 123-imi finalisti je kar 26 del, ki so jih zasnovali v agenciji Futura DDB.

Med agencijami, ki jim na podelitvi nagrad Slovenskega oglaševalskega festivala (SOF) kaže najboljše, so še Luna \TBWA (16 del v ožjem izboru), SHIFT (13 del), DROM agency in AV studio (po 11 del), Pristop (9 del) in Agencija 101 (7 del). Kdo bo domov odnesel zlati propeler in naziv agencije leta, bo znano v petek na zaključni prireditvi Zlata noč v portoroškem Avditoriju. Poleg najboljših oglaševalskih akcij bodo nagradili  tudi zmagovalni par natečaja Mladi kreativci in podelili stanovski nagradi za oglaševalsko osebnost in oglaševalca leta 2023. Vrhunec večera pa bo razglasitev agencije leta in znamke leta. Pri MM-u pa bomo kot vsako leto doslej na podlagi rezultatov na SOF-u razglasili tudi kreativnega direktorja leta. 

Intervju

tadel
12. 07. 2024

Z Boštjanom Tadlom, med drugim tudi nekdanjim odgovornim urednikom Marketing magazina,…

Življenje z znaMMkami
24. 06. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

"Težko rečem, katera je najboljša oglaševalska akcija zadnjega leta, ker mi nobena ni ostala v spominu."

Anže Jereb
19. 06. 2024

Ko smo na MM-u izbirali kreativnega direktorja leta, smo v prvi deseterici slovenskih…

Tako v Ljubljani kot v Kijevu se je v zadnjih 25-ih letih veliko spremenilo in vzporednic ne bi mogel potegniti niti med dvema agencijama na svetu.…

Naši avtorji