bla
Aktualno

10 sladolednih oglasov

Poletna pripeka je v polnem zamahu. Ena od rešitev ali pa izgovorov je sladoled. V nadaljevanju najdete oglaševalske akcije, ki predstavljajo vse možne plati sladoleda.

Ena najvidnejših in festivalsko uspešnih sladolednih oglasov zadnjih let je oglas mehiške znamke sladoleda Elena. Sladoled se oglašuje kot dodatna psihološka pomoč v primeru razhoda s partnerjem.

Pri kanadski znamki Nora so ubrali drugačno noto in embalažo sladoleda namenili pisanju sporočil z namenom lažjega razhoda.

bla

Malce bolj »ekstremna« oglasa je predstavil Nestlé za svojo linijo sladoledov z imenom ... uganili ste, Extreme!

 

Magnum je na Nizozemskem ustvarjanje oglasne akcije »Pleasure Imagined« z dobrodelno noto prepustil umetnikom po svetu. Rezultat? Umetniški.

bla

bla

McDonald's po drugi strani s sladoledom ... skače?

bla

Še en McDonald'sov oglas kaže na poletno »klasiko«.

bla

Znamka sladoleda Amandau je v Paragvaju kreativnost pri ustvarjanju sladoledov prepustila potrošnikom. Pozor, velike »kepice«!

 

Ne ravno za sladoledno znamko, je pa »kihajoči« sladoled v oglas vključilo indonezijsko farmacevtsko podjetje za promocijo zdravila.

bla

Novozelandska znamka Kapiti se predstavlja kot dizajnerski sladoled.

bla

bla

 

 

493-494

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

peter scott
03. 08. 2022

Peter Scott, podpredsednik novih medijev in inovacij v družbi Warner Bros. Discovery,…

Kot medij moraš razumeti, kaj navijači pričakujejo od tebe in jim to tudi ponuditi. Nekateri želijo vsebine gledati na telefonu, drugi na televiziji…

zletalom
01. 08. 2022

Vsak, ki rad potuje, je na družbenih omrežjih verjetno že zasledil profil Z letalom na…

Najbolj preprosto lahko našo storitev pojasnimo tako, da gre za najem nekoga, ki organizira potovanje, ki pa se izvede samostojno. Sama namreč trdno…

Rod White
30. 07. 2022

Tako pravi Rod White, glavni direktor oblikovanja v podjetju TP Vision s sedežem v…

V običajnem vsakdanjem življenju obstaja jasna povezava s tem, koliko so ljudje pripravljeni plačati za določeno blagovno znamko iz ponudbe izdelkov…

Naši avtorji