dmt
Razpisi

Zaposlujejo Optiweb, Futura DDB, Avtenta in drugi

V tokratnem naboru prostih delovnih mest je kar nekaj priložnosti tudi za bolj vodstvene kadre.

Podjetje Avtenta, eden od ponudnikov celovitih SAP rešitev in brezpapirnega poslovanja, zaposli vodjo marketinga (m/ž). Prijave pričakujejo do 15. junija 2023 na e-naslov kaja.donicar@avtenta.si.

V podjetju MDM iščejo vodjo digitalnega marketinga (m/ž). Prijave s priloženim življenjepisom sprejemajo na elektronski naslov: zaposlitev@mdm.si.

Skupina SIJ zaposli specialista za marketing (m/ž). Prijavite se na elektronskem naslovu zaposlovanje@sij.si do vključno 12. junija 2023.

Digitalna agencija Optiweb v svoje vrste vabi izkušenega projektnega vodjo v digitalnem marketingu (m/ž), ki bo z ekipo skrbel za strateško načrtovanje in redno optimizacijo digitalnih kampanj, za koordinacijo med interno ekipo in naročniki ter za doseganje zastavljenih ciljev in zadovoljstvo naročnikov. Več podrobnosti in možnost prijave na: https://optiweb.recruitee.com/o/project-manager-in-digital-marketing-senior .

Optiweb v svojo ekipo vabi tudi glavnega prihodkovnega direktorja (ang. Chief Revenue Officer), ki bo odgovoren za postavljanje in izvajanje prodajne strategije, poslovni razvoj in vodenje prodajnega oddelka. Za uspešno izvajanje funkcije potrebujete predvsem strateško razmišljanje, analitičen pristop in željo po delu z ljudmi, seveda pa tudi znanje in izkušnje s področja prodaje in strast do digitalnega področja. Več o poziciji in možnost prijave pa na: https://optiweb.recruitee.com/o/chief-revenue-officer.

Spletna trgovina FutuNatura išče specialista za Google oglaševanje (m/ž). Če v tem vidite svojo karierno priložnost, pošljite prijavo in življenjepis na: jobs@futunatura.si. Delovno mesto je v Kranju.

Trgovsko podjetje Acron v svoj kolektiv vabi sodelavca v marketingu  (m/ž) za delo na sedežu podjetja v Slovenj Gradcu ter na terenu. Iščejo digitalno podkovanega in izkušenega trženjskega strokovnjaka za razvoj in izvajanje vplivnih marketinških strategij in kreativnih akcij. Na prosto delovno mesto se prijavite preko e-sistema portala MojeDelo.com do 31. maja 2023

V agenciji Futura DDB v svoje »ustvarjalno pleme« vabijo pisca vsebin za družbena omrežja (m/ž). Prijave pričakujejo do 28. maja 2023 na branka.bizjak@futura.si.

E-trgovina HS PLUS, kjer pravijo, da so največji »zapravljivci« v Srednji in Vzhodni Evropi na področju oglaševanja na Facebooku, išče Facebook oglaševalca (m/ž). Možnost prijave in dodatne informacije so na voljo na povezavi.

Na Ministrstvu za naravne vire in prostor iščejo strokovnjaka za komuniciranje, ki bo skrbel za pisanje sporočil za javnosti, vodenje tiskovnih konferenc in odgovarjanje na novinarska vprašanja. Življenjepis lahko pošljete na ziga.vrevc-zlajpah@gov.si do 31. maja 2023.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Httpool zaposli vodjo marketinga na družbenih omrežjih (m/ž), ki bo vodil korporativno strategijo medorganizacijskega marketinga na družbenih omrežjih. Prijave zbirajo na LinkedInu.

Ascanius Media išče digitalnega stratega (m/ž), ki bi se pridružil njihovi ekipi. Iščejo strokovnjaka na področju učinkovitostnega marketinga, ki obvlada komunikacijo z naročniki in je strateško usmerjen. Možnost prijave in dodatne informacije najdete na povezavi.

Podjetje Mikro+Polo zaposli prodajnega predstavnika (m/ž) za področje laboratorijske biomedicine.Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na povezavi.

Tuš drogerija nudi priložnost samostojnemu strokovnemu sodelavcu (m/ž) za področje marketinga drogerij. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com.

Telemach v svoje vrste vabi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za ustvarjanje vsebin na platformah družbenih omrežij, upravljanje spletnega mesta in vnos spletnih vsebin. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com.

Mariborska digitalna agencija HYPE išče stratega (m/ž) za vodenje oglaševanja na Facebooku in Instagramu. Več o prijavi in delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu.

Intervju

bergant
03. 06. 2023

Pred nami so razburljivi časi, je prepričan Andrej Bergant, vodja raziskav in razvoja na…

UI lahko postane pomočnik v podjetju ali pa pomočnik vsakemu posamezniku. Ena od veščin, ki jo bomo morali razviti, je uporaba UI.

medeja
27. 05. 2023

Medeja Kraševec je ena od najvidnejših slovenskih oglaševalskih kreativk. Pogovarjali smo…

Njeno nadarjenost smo tudi v MM-u že kmalu prepoznali, širšo oglaševalsko javnost, tudi mednarodno, pa je nase opozorila leta 2018 z odličnim…

n
22. 05. 2023

Jan Habat in Domen Nemanič mednarodni javnosti predstavljata prenovljeno znamko Fresh 32…

Po našem mnenju bo platforma Kickstarter močno vplivala na blagovno znamko. Uspešno financirane kampanje na tej platformi so znak potrditve zanimanja…

Naši avtorji