bla
Razpisi

Zaposlujejo IKEA, Vitapur, Hofer in drugi

Tudi v tokratnem pregledu delovnih mest tedna je obilica priložnosti v marketingu, oglaševanju in odnosih z javnostmi.

Microsoft zaposli vodjo komuniciranja (m/ž) za področje regije CEE. Poleg sodelovanja z regijsko vodstveno ekipo bo kandidat skrbel še za izboljšanje percepcije blagovne znamke in krizno komuniciranje. Priajve zbirajo preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Podjetje Andor d.o.o., ki se ukvarja z igralništvom, išče direktorja marketinga in komerciale (m/ž) v salonu, ki je v Ankaranu. Kandidat bo za omenjeno lokacijo vodil celostni marketing in oglaševanje v vseh medijih s ciljem povečanja obiskovalcev (igralcev) na omenjeni lokaciji. Prijave pošljite na info.naravno@gmail.com.

Lesnina išče vodjo spletne trgovine (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo in izvedbo spletne prodajne strategije, upravljanje z izdelki in skupinami izdelkov v spletni trgovini. Vaše prijave pričakujejo do 17. septembra 2021, več o delovnem mestu in prijavi pa si lahko preberete na povezavi.

Big Bang nudi priložnost vodji blagovnih znamk (m/ž), ki bo sodeloval pri upravljanju blagovnih skupin, analizi trendov in pregledovanje pogodb. Prijave zbirajo do 16. septembra 2021 na povezavi, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Družba Ham, ki se ukvarja z razvojem pisarniških stolov SpinaliS in skirojev s torbo Rolljet, zaposli strokovnjaka za digitalno oglaševanje in analitiko (m/ž). Kandidat bo v okviru marketinške ekipe sodeloval pri pripravi digitalnih akcij s ciljem lansiranja skirojev Rolljet na evropske trge in utrditvijo blagovne znamke SpinaliS. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com.

Družba Lin&Nil, ki deluje pod blagovno znamko Andreja Jernejčič, išče sodelavca za odnose z javnostmi (m/ž). Delo vključuje sodelovanje z mediji, odnose z javnostmi, pisanje, organizacijo dogodkov in upravljanje z družbenimi omrežji. Vaše prijave pričakujejo do 20. septembra 2021 na andreja@jernejcic.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete tukaj.

IKEA v oddelku za odnose s kupci vabi sodelavca (m/ž), ki ima izkušnje s storitvami, ki se osredotočajo na kupce ali storitvami za pomoč kupcev. Prijave zbirajo do 16. septembra 2021 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Hofer v s svoje vrste vabi sodelavca v oddelku digitalnega marketinga (m/ž) za pomoč pri načrtovanju in vodenju digitalnih projektov ter koordinaciji interne in eksterne ekipe, ki dela na določenem projektu. Prijave zbirajo do 15. septembra 2021 preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Agencija Povem zaposli izkušenega vodjo projektov (m/ž), ki bo v ekipi za naročnike reševal kreativne izzive in pustil svojo sled.  Prijave zbirajo do 17. septembra 2021 na info@povem.si, več informacij najdete na povezavi.

Vitapur širi ekipo z asistentom v spletni prodaji (m/ž). Delo obsega splošna administrativna in organizacijska dela, vodenje raznih evidenc, urejanje dokumentacije, organiziranje spletnih vsebin, urejanje organizacije video in slikovnih gradiv. Prijave zbirajo do 20. septembra 2021 na kadri@vitapur.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji