delovna mesta
Razpisi

Zaposlujejo GEN-I, Telemach, Sensilab, Drama in drugi

Če je bil v prejšnjem pregledu delovnih mest tedna skupni imenovalec digitalni marketing, je tokrat »le« marketing.

Telemach v svojo sredino vabi vodjo projektov v marketingu (m/ž), ki bo pomagal pri načrtovanju, pripravi in izvedbi marketinških aktivnosti in promocijskih materialov. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com.

Sensilab zaposli strokovnjaka za oglaševanja na Googlu (m/ž), ki bo skupaj z obstoječo oglaševalsko ekipo razvijal, upravljal in optimiziral oglaševanje na Googlu na trgih EU. Prijave sprejemajo do 25. junija 2020 na elektronskem naslovu zaposlitev@sensilab.com, več o prijavi pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

V Drami zaposlijo asistenta za odnose z javnostmi in trženje (m/ž). Kandidat bo med drugim skrbel za oblikovanje promocijskih materialov za tisk in splet, fotografiranje dogodkov, kreativno pisanje in urejanje besedil. Prijave sprejemajo do 10. junija 2020 na e-naslov milana.simonic@drama.si, več o delovnem mestu in prijavi pa si lahko preberete tukaj.

Startup Beeping nudi priložnost strokovnjaku za pridobivanje novih strank (acquisition manager) (m/ž), ki bo skrbel za povečanje števila novih uporabnikov in zadrževanje obstoječih ter za povečanje prometa na vseh platformah podjetja. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Gen-i išče sodelavca za vsebinski marketing (m/ž), ki bo pomagal pri upravljanju blagovnih znamk, pisanju kreativnih besedil za storitve in izdelke podjetja GEN-I ter vizualno oblikovanje oglaševalskih vsebin.  Prijavite se lahko do 11. junija 2020 preko spletnega obrazca, več o delovnem mestu in prijavi pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Kovinoplastika Lož zaposli strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž), ki bo sodeloval pri strateškem razvoju na področju marketinga, vodenju projektov, analizi trendov in koordinaciji dela s sodelujočimi partnerji. Prijave zbirajo do 17. junija 2020 preko portala Mojedelo.com.

Tudi Avto Krka v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž) za pripravo in izvajanje komunikacijskih načrtov, urejanje spletne strani in družbenih omrežij ter interno komuniciranje. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Intervju

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

timotej gala
14. 11. 2020

Httpool letos praznuje že dvajsetletnico delovanja in ob tej priložnosti smo se…

Naši avtorji