bla
Razpisi

Zaposlujejo Flaviar, Sensilab, Generali in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je nekoliko več priložnosti za »klasične« marketinške službe.

Flaviar zaposli produktnega vodjo (m/ž), ki bo odgovoren za načrtovanje in izvedbo produktne strategije. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Hofer zaposli sodelavca v oddelku marketinga (m/ž) za izvedbo projektov v tiskanih medijih. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Gea College nudi priložnost vodji ključnih strank (m/ž), ki bo skrbel za obstoječe in nove ključne stranke na področju izobraževanja. Prijave zbirajo do 10. septembra 2022 na zaposlitev@gea-college.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.

Sensilab v svojo sredino vabi tekstopisca (m/ž) za pisanje marketinških besedil, člankov in drugih besedil. Prijave zbirajo do 25. avgusta 2022 na zaposlitev@sensilab.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Zavarovalnica Generali v svoje vrste vabi marketinškega strokovnjaka, ki bo sodeloval pri upravljanju blagovnih znamk podjetja in snovanju komunikacijskih akcij. Prijavite se lahko do 21. avgusta 2022 preko spletnega obrazca.

Nova KBM v svojo ekipo vabi strokovnega sodelavca na področju upravljanja odnosov s strankami (m/ž). Kandidat bo delal v okviru sektorja za poslovne analize, planiranje in profitabilnost. Sodeloval bo pri razvoju strategij CRM in programov za področje poslovanja s prebivalstvom in mikro podjetij. Prijave zbirajo do 28. avgusta 2022 preko spletnega obrazca.

IT-podjetje FrodX zaposli dva nova sodelavca (m/ž), in sicer strokovnjaka za CRM (Hubspot Sales Hub) (m/ž) in svetovalca za CRM (Hubspot Sales Hub).

Digitalna agencija WeScale išče vodjo vsebinskega oddelka (m/ž) za operativno in strateško vodenje oddelka s sedmimi zaposlenimi. Več o prijavi in podrobnejši opis delovnega mesta najdete na LinkedInu.

Iskraemeco zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo skrbel za razvoj digitalnih strategij. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Agencija Escapebox za delo pri dolgoročnem projektu v svoje vrste vabi spletnega oblikovalca (m/ž), ki pozna zakonitosti spletnega oblikovanja, pripravo pristajalnih strani in grafičnih elementov, ki predstavlja spletno orodje/storitev. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

Spar Slovenija v svoje vrste vabi strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž) za načrtovanje in izvajanje marketinških aktivnosti in projektov ter njihovo optimizacijo. Prijave zbirajo do 21. avgusta 2022, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Drogerija dm markt zaposli dva nova sodelavca v marketingu, in sicer sodelavca v digitalnem marketingu (m/ž) in marketinškega strokovnjaka (m/ž).

Oglaševalska agencija Futura DDB zaposli tekstopisca za družbena omrežja (m/ž), ki bo pripravljal idejne zasnove za objave na družbenih omrežjih, pisal besedila za družbena omrežja in pripravljal koncepte za posebne kampanje na družbenih omrežjih. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Mercator išče vodjo projektov na področju digitalne komunikacije (m/ž) za upravljanje profilov na družbenih omrežjih in samostojno postavljanje oglaševalskih akcij na digitalnih kanalih. Prijave zbirajo do 16. avgusta 2022  na zaposlitev@mercator.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji