bla
Razpisi

Zaposlujejo Časnik Finance, Elan, Red Orbit in drugi

Na kratko: digitalni marketing.

Agilcon v svojo sredino vabi strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž) na področju medorganizacijskega trženja, ki bo družbi pomagal pri prodoru na tuje trge. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Ameriška gospodarska zbornica išče vodjo komuniciranja (m/ž) za vodenje in skrb za ustrezno komuniciranje ter odnose z javnostmi organizacije. Prijave zbirajo do 15. novembra 2021 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Pri Časniku Finance nudijo priložnost skrbniku za digitalni marketing v oglasnem trženju (m/ž), ki bo skrbel za izvedbo spletnih projektov v oddelku oglasnega trženja. Glavne naloge bodo vodenje in koordiniranje digitalnih projektov in spletnih dogodkov ter organizacija in izvedba oglaševalskih aktivnosti naročnikov. Prijave zbirajo na ales.poznic@finance.si do 21. novembra 2021, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Celtra išče novega starejšega produktnega oblikovalca (m/ž). Iščejo izkušenega oblikovalca, ki bo pomagal oblikovati njihovo platformo za ustvarjanje vizualno in vsebinsko naprednih oglasov. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete tukaj

Ponudnik zunanjega oglaševanja Amicus išče skrbnika ključnih kupcev oziroma tržnika oglasnega prostora (m/ž), ki bo odgovoren za vzdrževanje in širitev poslov na področju trženja zunanjih oglasnih površin. Prijave zbirajo do 28. novembra 2021 na zaposlitev@amicus.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Medijska hiša Pro Plus k sodelovanju vabi urednika spletne strani dominvrt.si (m/ž), ki bo pri  urednikovanju največje slovenske spletne strani na področju doma in vrta skrbel za pripravo vsebinske in distribucijske strategije. Prijave zbirajo do 21. novembra 2021 preko spletnega obrazca.

Elan zaposli strokovnega sodelavca za izobraževanje in zadovoljstvo zaposlenih (m/ž), ki bo sodeloval pri načrtovanju, vzpostavitvi in izvedbi sistema izobraževanja in razvoja kadrov. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Red Orbit išče pet novih sodelavcev, in sicer strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), mlajšega strokovnjaka za digitalno oglaševanje (m/ž), vodjo marketinga (m/ž), starejšega strokovnjaka za optimizacijo v iskalnikih (m/ž) in strokovnjaka za vsebinski marketing in optimizacijo (m/ž).

Vitapur v svojo sredino vabi strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo odgovoren za pripravo in izvedbo aktivnosti v skladu s strategijo podjetja na področju spletnih marketinških kanalov in analizo izpeljanih projektov. Prijave zbirajo do 15. novembra 2021 na kadri@vitapur.si, več delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Spar Slovenija išče samostojnega strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) za pripravo konceptov, načrtovanje, izvedbo in analizo digitalnih marketinških projektov in aktivnosti. Prijave zbirajo do 19. novembra 2021 na zaposlitev@spar.si, več o delovnem mestu si lahko preberete na portalu Mojedelo.

Trgovina s košarkarsko in športno opremo Grosbasket išče sodelavca v digitalnem marketingu (m/ž), ki bo s pomočjo ostalih članov marketinške ekipe operativno izvajal marketinške digitalne aktivnosti, kot so družbena omrežja, e-novičnik, pisanje in vnos blogov ter s svojo kreativnostjo in idejami sodeloval tudi pri ostalih aspektih marketinga. Prijave zbirajo na zaposlitev@grosbasket.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji