razpisi
Razpisi

Od digitalnega oglaševanja do odnosov z javnostmi

V tokratnem pregledu aktualnih razpisov zunanje izvajalce iščeta Slovenska turistična organizacija in Študentski kampus.

STO z razpisom išče izvajalca za izvedbo digitalne oglaševalske akcije na bližnjih trgih. Med drugim vključuje zakup oglasnega prostora, oblikovanje oglasov in vsebin, nastavitve in tehnično serviranje oglasov, prevajanje, usklajevanje z mediji in optimizacijo oglasov. Razpis, katerega proračun znaša več kot milijon evrov, je odprt do 17. julija 2020. Razpisno dokumentacijo najdete tukaj.

Študentski kampus išče pomoč pri odnosih z javnostmi. Javno naročilo zajema komuniciranje z javnostjo, skrb za medijsko prepoznavnost naročnika ter interno komuniciranje in nekatera operativna dela, in sicer za obdobje 12 mesecev. Razpis je odprt do 19. junija 2020, razpisno dokumentacijo pa najdete tukaj.

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji