izbor union
Opaženo

Zmajeva zgodba

Pivovarna Union je v sodelovanju z Agencijo 101 predstavila novo oglaševalsko akcijo, ki spremlja prenovo Unionove vidne podobe.

Kratek opis akcije: V Pivovarni Union so pred meseci predstavili novo vidno podobo vsem dobro poznanega »rdečega« piva in preostalo družino izdelkov Union. Kot poudarjajo v pivovarni, so znamki dali svež in dinamičen videz ter pokazali, da kljub temu, da je zakoreninjen v svoji bogati preteklosti, Union pogumno gleda v novo prihodnost.

»Po skoraj 50-ih letih, odkar je bil zmaj prvič vidnejše upodobljen na embalaži piva Union, smo mu s ponosom podelili priznanje, ki si ga resnično zasluži. Zmaj, kot prepoznavni element blagovne znamke Union, zdaj bdi nad pivovarno in mestom Ljubljana,« so povedali. Še nikoli povedana zmajeva zgodba je tako letos dobila svojo priložnost. Zmaj še vedno živi v temnih kleteh pod pivovarno in varuje esenco piva Union.

Elementi akcije: televizijski oglas, digitalno oglaševanje

Medijska agencija: Media Publikum

Predstavnici naročnika: Ajda Jurkas in Nina Tomše

Vodja projekta v agenciji: Tina Slivnik

Kreativni direktor: Jure Korenč

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji