ana in slon
Opaženo

Zaživela je pop-up restavracija Ana in Slon

Ljubljana je po novem bogatejša za še eno restavracijo, v kateri bo kuhala Ana Roš. Domačini in obiskovalci bomo lahko lahko njene najboljše recepte naslednje tri mesece okušali v ljubljanskem Hotelu Slon.

Restavracijo Ana in Slon je chefinja opisala kot super funky pop-up restavracijo v središču Ljubljane. »Šarm najbolj gostoljubnega hotela v mestu in moja filozofija kuhanja = rock & roll. Lokalne sestavine, odlični in intenzivni okusi, sproščeno okolje in vrhunska glasba,« je opisala koncept bistroja. S tem v prestolnico prinaša svojo večkrat nagrajeno filozofijo kuhanja, ki bo tako dostopna še večjemu številu ljudi.

Ideja o imenu in logotipu je nastala v ekipi Hiše Franko. Želeli so ime, ki ima pomen tako v slovenskem kot v angleškem jeziku. »Ko smo ga povedali na glas, je zvenelo skoraj kot zgodbica, iz tega pa je sledila še ideja za logotip. Avtorske pravice za Anino karikaturo nam je predal Claudio Tognoni, direktor festivala Ein Prosit in Anin dober prijatelj. Za lansko edicijo, ki je bila oktobra v Udinah, so namreč za vse chefe, ki so prisostvovali festivalu, oblikovali karikature. Zaprosili smo še za logotip hotela Slon, grafični oblikovalec Igor Lennasi pa je idejo realiziral,« so za MM povedali v Hiši Franko.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji