spar
Opaženo

SPAR Online drive-in in avtopralnica

Spletni trgovec SPAR Online je svojim strankam ponudil ugodnost ob osebnem prevzemu naročil.

Kratek opis akcije: Stranke so najprej opravile osebni prevzem nakupljenih izdelkov, potem pa so jim ponudili brezplačno pranje avtomobila z ekološkimi čistili Odori. Med čakanjem na očiščeni avto so jim ponudili še brezplačno ohlajeno kavo Franck, otrokom pa podarili oznamčene balone. Vse zveste stranke so povabili tudi k izpolnjevanju ankete za še boljšo nakupovalno izkušnjo v prihodnosti. V ta namen so postavili »kotiček za čakanje«. Za boljšo opaznost promocijske akcije so poskrbeli v spletni trgovini SPAR Online, družbenih medijih in tablah na stebrih na prevzemnem mestu. Cilj akcije je bil kupcem približati uporabnost storitve Drive-In osebnega prevzema. Večina kupcev namreč naroči dostavo na dom, prednosti osebnega prevzema pa ne poznajo dobro.

Po njihovih navedbah so z aktivacijo že v prvem tednu napolnili kapacitete tudi pri osebnem prevzemu in tako podrli vse rekorde v količini naročil.

spar1spar2spar3Elementi akcije: družbeni mediji, table na stebrih na prevzemnem mestu

Predstavnik naročnika: Miha Deu in Sabina Ivanov

Agencija: Fini oglasi

Vodja projekta v agenciji: Mark Seničar

Trajanje akcije: od 22. junija do 16. julija 2020

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji