ufc
Aktualno

TikTok v ringu z UFC

TikTok in svetovna organizacija mešanih borilnih veščin UFC sta sklenila večletno partnerstvo. Sodelovanje naj bi obsegalo ekskluzivne prenose v živo in posnetke iz zaodrja.

Po eni strani je TikTok odločneje vstopil na področje borilnih veščin, po drugi strani pa ima UFC tako edinstveno priložnost nagovoriti mlajše občinstvo. UFC ima na TikToku več kot šest milijonov sledilcev in je s tem na platformi tretja največja športna organizacija. Sodelovanje po mnenju številnih postavlja smernice TikTokovega delovanja v prihodnje, ki naj bi v središče postavljalo prav šport.

Sodelovanje z UFC je posebno tudi zaradi tega, ker gre za prvo športno organizacijo, ki bo ustvarjala ekskluzivne vsebine zgolj za TikTok (preko kanalov @UFC@UFCRussia@UFCBrasil in @UFCEurope). Prav tako se številni sprašujejo, kako jo bo s svojim vstopom na področje športa TikTok zagodel Facebooku, Twitterju in YouTubu. Tedenski prenosi v živo naj bi obsegali tudi vsebine pred in po borbah pa tudi dostop do zaodrja in stika z borci.

»Bolj kot kdaj koli prej se želijo športni navdušenci zbližati s športniki, česar pa zdaj ne morejo zaradi odsotnosti dogodkov v živo. S tem partnerstvom pa akcija in razburljivost UFC prihajata tudi na TikTok,« je v sporočilu za javnost izjavil Harish Sarma, direktor TikToka za območji Amerike in Oceanije. 

Naslovnica 477

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

petra grosman
06. 03. 2021

Petra Grosman je že deset let ena od najpomembnejših članic ekipe, ki organizira svetovni…

Ko spremljaš to uspešno zgodbo od samih začetkov, ko si priča dejstvu, da je mogoče iz neprepoznavnega športa narediti privlačen šport s trumo…

lesnina
03. 03. 2021

Po mnenju številnih sta Lesnina in Futura DDB v teh dneh predstavili resnega tekmeca za…

Nastopajoči so absolutno dodana vrednost tega oglasa. Še zdaj ne morem verjeti, da smo imeli takšno srečo.

MITO MIHELIC
27. 02. 2021

Oblikovalski strateg Mito Mihelič se pri svojem delu v največji meri posveča razumevanju…

»Ni vam treba biti oblikovalec, da v podjetje uvajate design thinking; morda celo bolje, če niste. Oblikovalci so najslabši možni design thinkerji,…

Naši avtorji