startaj slo
Aktualno

Štartaj Slovenija: novi izdelki izjemnih podjetnikov preteklih sezon

Po štirih letih projekta Štartaj Slovenija Spar Slovenija predstavlja 29 novih izdelkov devetih podjetniških ekip iz preteklih sezon.

V preteklih sezonah je sodelovalo 27 podjetniških ekip, ki so na Sparove prodajne police postavili več kot 170 izdelkov. V tem času so podjetniki pridobili nova znanja, osvojili nove trge, ustvarili nova delovna mesta, prisluhnili kupcem in razvili inovativne izdelke. Kratke zgodbe podjetnikov ter njihovih inovativnih in trajnostnih izdelkov, s katerimi se bodo potegovali za naziv HIT produkt 2020, si bodo gledalci tudi letos lahko ogledali na POP TV.

Ob tej priložnosti je Igor Mervič, generalni direktor Spar Slovenija, povedal, da jih veseli, da so podjetniki zelo aktivni tudi v teh nepredvidljivih in za marsikoga težkih časih. »Trudijo se in razvijajo nove izdelke, ki so inovativni in trajnostno usmerjeni. Izdelki so v skladu z našimi vrednotami, se pravi, da so iz naravnih sestavin, brez aditivov in konzervansov, z manj sladkorja, z bio certifikati ali v okolju prijazni embalaži. Pravijo, da ima vsaka kriza svojo priložnost, kar brez dvoma velja tudi zanje, zato jih v našem podjetju podpiramo še naprej.«

nelipot

Intervju

kolster
26. 10. 2020

Danski marketinški aktivist Thomas Kolster, znan po vzdevku Mr. Goodvertising, je…

atkv
21. 10. 2020

V času širjenja covida-19 se je še bolj jasno izkazalo, kako močno je digitalizacija na…

medja
19. 10. 2020

»Ne moremo preprečiti podjetjem, da proizvajajo 'sranje', lahko pa pomagamo…

Naši avtorji