douglas
Aktualno

Spletna trgovina Douglas tudi v Sloveniji

Ljubitelji svetovno znanih lepotnih blagovnih znamk so se razveselili novice, da smo tudi pri nas dobili spletno trgovino Douglas, v kateri je na voljo več kot 13.000 izdelkov in 140 blagovnih znamk.

Kot je povedala Adrijana Bokan, izvršna direktorica parfumerije Douglas za Hrvaško in Slovenijo, bodo preko spletne trgovine strankam zagotovili popolnoma novo nakupovalno izkušnjo na slovenskem trgu in jim ponudili široko paleto svojih izdelkov in številne ekskluzivne blagovne znamke.

adrijana douglas

Med znamkami, ki bodo kupcem na voljo na douglas.si, so Douglas Collection, Too Faced, Benefit Cosmetics, IT Cosmetics, Morphe, Anastasia Beverly Hills, Kylie Skin in mnoge druge. Kot pravijo, pa so eden od razlogov, zakaj mnogi še raje nakupujejo pri Douglasu, dišeči paketi, ki po naročilu v spletni trgovini prispejo na naslov prejemnika. Na paketu je vedno naveden tudi vonj, s katerim je bilo naročilo odišavljeno, tako ga lahko pozneje tudi naroči, če mu je všeč.

484

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

moynihan
09. 10. 2021

Med številnimi uglednimi mednarodnimi govorci na festivalu kreativnosti Zlati boben bo…

Neuspeh se pogosto stigmatizira in redko slavi kot učna izkušnja. Posledično mnogi odrasli in otroci nimajo zdravega odnosa do neuspeha ali tveganja.

roman
08. 10. 2021

Ob tridesetletnici delovanja agencije Votan komunikacije smo se pogovarjali z njenim…

Filozofije, ki stoji že 30 let, tako kot ne menjaš konja, ki zmaguje, ne gre spreminjati. Pri nas je na prvem mestu kultura, tako v medčloveških kot…

škrabec 2
06. 10. 2021

»Če bi v Evropi za 10 % povečali delež na novo zgrajenih hiš iz lesa, bi količino CO2…

Prepričani smo, da lahko preko paviljona predstavimo tip lesene gradnje, ki vsebuje vsa trajnostna načela, se zmore prilagajati še tako zahtevnim…

Naši avtorji