playboy
Aktualno

Revija Playboy se poslavlja tudi iz Slovenije

Danes je izšla 215. številka slovenske revije Playboy, ki je tudi zadnja.

Prva izdaja slovenske različice revije je izšla 25. maja 2001 in z igralko Tino Gorenjak na naslovnici začela tlakovati svojo pot v svetu slovenskih medijev. Ustvarjalci revije so se trudili iskati zanimiv nabor zabavnih vsebin, »od drznih razmišljanj do iskrivih recenzij, od avtomobilizma do kulinarike, od popularne kulture do eksotičnih potovanj, od cigar do koktajlov, od arhitekture do izumov, od politike do aktivizma, od lepote do ne nazadnje seksa. Slovenska edicija revije Playboy je bila skoraj dve polni desetletji opazen del našega medijskega mozaika. Upamo, da nam je uspelo izpolniti zastavljeno poslanstvo, predvsem pa, da smo bralcem in bralkam popestrili prosti čas z edinstvenimi, bogatimi, predvsem pa zabavnimi vsebinami,« pravijo ustvarjalci.

Zadnja številka kot »zbirateljski biser«

V zadnji številki si lahko preberete veliki intervju s Tomažem Drozgom, direktorjem podjetja Adria Media Ljubljana, ki je dobrih 19 let izdajalo revijo Playboy in je postalo založba z najdaljšim mednarodnim Playboyevim stažem na svetu.

Tudi tokrat v Playboyu ne gre brez rubrike 20 vprašanj (20V), sanjskih avtomobilov (predstavljen je porsche 911) in lepih deklet. Z branjem se lahko podate še na »kulinarično ekskurzijo« med gurmanske pregrehe Luke Koširja, vodje restavracije Grič, čaka pa vas še kopica drugega zanimivega branja, so o zadnji številki Playboya še povedali v Adria Medii Ljubljana.

Intervju

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

timotej gala
14. 11. 2020

Httpool letos praznuje že dvajsetletnico delovanja in ob tej priložnosti smo se…

Naši avtorji