rovinj
Aktualno

Razglednice iz Rovinja v času samoosamitve

Spoznanje, da nam nič ne more vzeti spominov, je bilo izhodišče za projekt »Razglednice iz Rovinja« hotelirske družbe Maistra in agencije Bruketa&Žinić&Grey.

Hrvaška hotelirska družba Maistra je v času samoosamitve zaradi pandemije koronavirusa vzpostavila 3D interaktivni muzej Razglednice iz Rovinja. Vsak, ki je kadar koli obiskal Rovinj in to ovekovečil s fotografijo, je lahko postal umetnik oziroma razstavljavec, če je to seveda javno podelil z drugimi. V spletnem muzeju je tako zbranih dvajset najboljših fotozgodb, ki ponazarjajo najlepše dopustniške spomine novopečenih umetnikov.

rovinj

Kot so sporočili iz hrvaške agencije Bruketa&Žinić&Grey, muzej vključuje občutke in vtise, arhitekturne in naravne oblike, vonje in okuse – ali z eno besedo, čustva, ki jih vzbuja dopust v Rovinju. »Ljudje iz različnih držav so podelili na stotine takšnih razglednic iz Rovinja, s čimer so postali več kot le del muzeja. Ta je z njihovo pomočjo namreč še poudaril moč spominov, ki nam ostanejo po obisku določene destinacije,« pravijo.

rovinj

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji