Ohranimo čebele
Aktualno

Projektu »Ohranimo čebele« nagrada kluba Rotaract Mediterranean

Projekt »Ohranimo čebele« je zmagal v konkurenci 782 klubov Rotaract, ki prihajajo iz 31-ih krajev 17-ih držav.

Projekt »Ohranimo čebele«, ki ga je agencija New Moment Ljubljana ustvarila skupaj s klubom Rotaract Slovenj Gradec, Čebelarsko zvezo Slovenije in trgovsko družbo Engrotuš, je prejel nagrado za najboljši sredozemski projekt v kategoriji MedNature, ki jo podeljuje Rotaract Mediterranean.

Koliko sadja in zelenjave bi sploh imeli brez čebel?

Naj spomnimo, za kaj gre pri projektu. Na svetovni dan čebel 20. maja so s polic v večjem supermarketu umaknili vse sadje in zelenjavo, ki sta odvisna od opraševanja čebel. »Kupci so bili presenečeni in šokirani. Čeprav nekateri tudi jezni, so akcijo sprejeli z odobravanjem. Njihove reakcije smo ujeli s skrito kamero in jih nato uporabili v promocijskem videu o pomembnosti ohranjanja čebel. Ustvarili smo medijski 'buzz', da bi ohranili čebelji 'buzz' na naših travnikih,« so pojasnili v agenciji.

Intervju

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Športne televizije smo bile med najbolj prizadetimi dejavnostmi, saj je bila naša osnovna dejavnost, t. i. core business, prekinjena praktično po…

Naši avtorji