volkswagen
Aktualno

Praznična zgodba Volkswagnovega »hrošča«

V agenciji iPROM so za Porsche Slovenija pripravili praznično akcijo, ki jo med prazniki delijo na svojih družbenih omrežjih. V ospredju akcije je 53 let star Volkswagnov »hrošč«.

Začetek zgodbe sega leto dni nazaj, ko se je porodila ideja, ki so jo letos uresničili. »Konec leta 2019 smo opazili zelo privlačno fotografijo, ki jo je posnela in na Facebooku objavila Melanie Lorenčič, ki se ljubiteljsko ali bolje rečeno, zelo resno in z veliko ljubezni, ukvarja s predelavo in skrbjo za starodobne avtomobile. Volkswagnovega »hrošča«, katerega lastnik je njen fant Gašper Jelenko (sicer ima Melanie tudi svojega), je med prazniki okrasila z novoletno smrečico. Takoj smo v tem videli zgodbo in iz tega želeli narediti nekaj več in jo prikazati kot nostalgično in tradicionalno povezavo med prazniki in znamko Volkswagen,« je za MM povedala Marja Bajželj iz agencije iPROM. Zgodbo so v mislih »hranili« do letošnjih praznikov, saj je bilo za snemanje lani že prepozno. Letos so idejo »izvlekli iz predala« in pri naročniku Porsche Slovenija, ki zastopa znamko Volkswagen, so idejo z veseljem sprejeli ter potrdili. Petra Korošec, vodja marketinga pri Porsche Slovenija za znamko Volkswagen, je k temu dodala: »Melanie in njen fant sta res simpatičen par in z veseljem delimo takšne zanimive zgodbe z našimi sledilci na družbenih omrežjih«.

volkswagen novoletna1

Resnična zgodba s pristnim utripom

V začetku decembra, ko je sneg pobelil Slovenijo in bližnjo okolico domovanja 53 let starega »hrošča«, so v iPROM-u organizirali fotografiranje in snemanje kratkih video posnetkov. »Zanje je na Rogli poskrbel fotograf in videograf Jani Ugrin, glavni »zvezdi« na snemanju pa sta bila poleg avtomobilov še njegova lastnika, Melanie in Gašper. Želeli smo ujeti resnično zgodbo in njen pristen utrip, zato sta onadva edini par, ki sodi v ta prizor. Četudi morda nista vajena biti pred objektivom, sta se v vlogo povsem vživela in njun čar lahko vidimo na vseh gradivih, ki so nastala,« je o snemanju povedala Marja Bajželj.

volkswagen novoletna2

Zgodbo so v Volkswagen Slovenija začeli deliti med prazniki na svojih profilih na Instagramu in Facebooku, kjer je odziv sledilcev izjemno dober. »S temi fotografijami so prazniki na naših družbenih omrežjih še bolj posebni. Celotno zgodbo o Melanie in Gašperju ter njunih avtomobilih pa si lahko preberete v spletni reviji Volkswagen,« je dodala Petra Korošec.

volkswagen novoletna3

484

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

moynihan
09. 10. 2021

Med številnimi uglednimi mednarodnimi govorci na festivalu kreativnosti Zlati boben bo…

Neuspeh se pogosto stigmatizira in redko slavi kot učna izkušnja. Posledično mnogi odrasli in otroci nimajo zdravega odnosa do neuspeha ali tveganja.

roman
08. 10. 2021

Ob tridesetletnici delovanja agencije Votan komunikacije smo se pogovarjali z njenim…

Filozofije, ki stoji že 30 let, tako kot ne menjaš konja, ki zmaguje, ne gre spreminjati. Pri nas je na prvem mestu kultura, tako v medčloveških kot…

škrabec 2
06. 10. 2021

»Če bi v Evropi za 10 % povečali delež na novo zgrajenih hiš iz lesa, bi količino CO2…

Prepričani smo, da lahko preko paviljona predstavimo tip lesene gradnje, ki vsebuje vsa trajnostna načela, se zmore prilagajati še tako zahtevnim…

Naši avtorji