drsanje
Aktualno

Pravljično drsanje nad mestom

Praznično vzdušje je zajelo tudi naše najsodobnejše nakupovalno središče ALEJA. Poleg bogate notranje in zunanje dekoracije bo pravljično izkušnjo pričaralo tudi drsanje pod milim nebom.

Obiskovalce na ALEJI SKY namreč čaka edino drsališče na strehi v Ljubljani. Na 750 kvadratnih metrih lahko doživite nepozabno drsanje nad mestom, obiskovalce pa čakajo tudi 100 metrov dolge ledene steze, ki se raztezajo izven večnamenskega igrišča. »To je neponovljivo doživetje drsanja pod nebom, ki vas bo zagotovo očaralo. Vsak dan nas obišče več ljudi, tako da smo z obiskom res zadovoljni. Veseli smo, ko vidimo, da na drsanje pridejo cele družine. Še najbolj navdušeni nad drsališčem pa so otroci in neprecenljivo je videti iskrice v njihovih očeh,« je poudarila Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga v ALEJI.

Obratovalni čas drsališča je od ponedeljka do sobote med 10. in 21. uro ter v nedeljo od 11. do 21. ure. Poskrbeli so tudi za možnost izposoje drsalk in pripomočkov za otroke, med drsanjem pa se boste lahko okrepčali tudi z bogato gostinsko ponudbo. »Začetniki od 4. leta dalje in tisti, ki bi radi svoje znanje obnovili, se lahko udeležite tudi 5-dnevnega tečaja drsanja. Izbirate lahko med termini vse do 16. decembra 2021,« še dodaja sogovornica.

drsanje aleja

Ledena ploskev na pravljično okrašeni strehi ALEJE bo poskrbela za nepozabno doživetje otrok in odraslih. (foto: Robert Krumpak)

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

V svetu blockchaina se vse dogaja s hitrostjo, ki je svetlobna v primerjavi z običajnim svetom, toda tehnologija je vedno bolj preizkušena in postaja…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

Če so nam oddaje nekaj pokazale, je to, da slovenski kupci želijo vedeti, od kod izvira hrana, ki jo uživajo.

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji