nn websi
Aktualno

Ne zamudite WEBSI dneva

24. septembra 2020 bo v Festivalni dvorani v Ljubljani WEBSI dan, festival slovenskega digitalnega komuniciranja, na katerem bodo gostovali številni zanimivi strokovnjaki.

Dogodek bo tradicionalno združil in navdušil ljubitelje digitala, ki spremljajo oziroma postavljajo trende na tem področju, zvečer pa bo sledila tudi podelitev nagrade letošnjim WEBSI Spletnim prvakom.

Organizatorji pravijo, da lahko obiskovalci zopet pričakujejo zanimive teme in izkušene govorce, ki bodo udeležence dogodka seznanili z aktualnim dogajanjem na področju digitalnega komuniciranja in kot vedno doslej v ospredje postavili uspešne slovenske primere in zgodbe.

websi1

Žiga Vraničar iz agencije Renderspace bo preko študije primera izpostavil uspešnost »data-lead« vsebinskega marketinga, o kriznem komuniciranju v digitalni dobi pa bo spregovorila Brigita Zorec (Fraport Slovenija). Ali lahko viralnost načrtujemo in kako, bo pojasnil Jure Tovrljan, kreativni direktor iz agencije AV studio, razvoj uporabniške izkušnje globalne uspešnice, aplikacije Speech Blubs iz Slovenije, pa bo predstavil Mitja Mavsar (Blub Blub).

Na dogodku ne bo manjkala niti digitalna ekipa Vala 202 – podkast Odbita do bita se bo namreč za eno popoldne preselil na WEBSI dan, kjer bosta Anže Tomić in Maruša Kerec z zanimivimi gosti razpravljala o sodobnih tehnologijah ter jih kritično umestila v prostor in čas. Na okrogli mizi o novih generacijah, novih trendih in kanalih pa bo z gosti debatirala moderatorka Karmen Mlinar (A1 Slovenija). O TikToku, Instagramu in še čem bo razpravljala z ilustratorko Aljo Horvat, tiktokerjema Luko Čižmekom (@lukainekipa) in Žigo Kukovičem (@kuxala) ter s Petrom Kokaljem, članom skupine Dunking Devils.

O zoom generaciji in tem, kako je šele koronavirus prinesel digitalizacijo, o kateri smo špekulirali, bo spregovoril Vuk Ćosić, o omrežju 5G in priložnostih, ki nam jih prinaša,  pa bo razpravljal Simon Slonjšak, direktor razvoja poslovanja v Telekomu Slovenije.  Za konec pa bosta Rok Avbar in Nik Drozg iz Kina Šiška predstavila spletno prisotnost Kina Šiška, s poudarkom na rešitvah v času epidemije. Tako dnevno kot večerno dogajanje bo vodil Boštjan Gorenc – Pižama.

websi2

Pestro bo tudi zvečer ...

Na večerni podelitvi bodo razkrili, kateri od 142 prijavljenih projektov so letošnji WEBSI Spletni prvaki, najboljši projekti na področju digitalnega komuniciranja in poslovanja v Sloveniji. Udeleženci bodo tudi prvi lahko prelistali WEBSI dosje, ki arhivira najboljše digitalne rešitve v Sloveniji.

 

Več na www.websidan.si.

Intervju

eva premk bogataj
23. 01. 2021

V času, ko smo in še bomo zaprti med štiri stene, ponovno odkrivamo, da je knjiga lahko…

Martina Merslavič
22. 01. 2021

Martina Merslavič ima dolgoletne izkušnje s področja odnosov z javnostmi; bila je…

kreativni gen
18. 01. 2021

Marketing mreža je v soboto, 16. januarja 2021, premierno predvajala film Kreativni gen.…

Naši avtorji