shift
Aktualno

Grey Ljubljana je po novem SHIFT

Direktorici in družbenici po novem neodvisne agencije SHIFT bosta Špela Žorž, dozdajšnja direktorica Greya, in Sabina Luskovnik, ki je bila v Greyu finančna direktorica.

Kot sta v skupni izjavi za MM zapisali Žorževa in Luskovnikova, ima Grey Ljubljana v zadnjih letih za seboj veliko zanimivih preobratov, vzponov in padcev, »predvsem pa močno zgodbo, ki so jo v vsakem trenutku ustvarjali izključno ljudje«.

»Ker močno verjameva v naše ljudi, ker misliva, da še nismo pokazali vsega in ker veva, da je v Sloveniji še veliko prostora za kreativno močne in naročnikom prijazne agencije, sva se odločili, da zgodbo, ki se je začela leta 1996, nadaljujeva v obliki neodvisne agencije SHIFT. Naša vizija in način dela se vsekakor ne bosta spremenila, saj smo na SHIFTU isti ljudje z istim entuziazmom, voljo in talentom, le da bomo to od 22. februarja 2021 delali pod drugo zastavo. Verjameva, da je pred nami še veliko izjemnih in uspešnih zgodb!« sta povedali.

Naslov agencije ostaja isti, polni naziv pa je SHIFT, agencija za kreativne komunikacije d.o.o.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji