shift
Aktualno

Grey Ljubljana je po novem SHIFT

Direktorici in družbenici po novem neodvisne agencije SHIFT bosta Špela Žorž, dozdajšnja direktorica Greya, in Sabina Luskovnik, ki je bila v Greyu finančna direktorica.

Kot sta v skupni izjavi za MM zapisali Žorževa in Luskovnikova, ima Grey Ljubljana v zadnjih letih za seboj veliko zanimivih preobratov, vzponov in padcev, »predvsem pa močno zgodbo, ki so jo v vsakem trenutku ustvarjali izključno ljudje«.

»Ker močno verjameva v naše ljudi, ker misliva, da še nismo pokazali vsega in ker veva, da je v Sloveniji še veliko prostora za kreativno močne in naročnikom prijazne agencije, sva se odločili, da zgodbo, ki se je začela leta 1996, nadaljujeva v obliki neodvisne agencije SHIFT. Naša vizija in način dela se vsekakor ne bosta spremenila, saj smo na SHIFTU isti ljudje z istim entuziazmom, voljo in talentom, le da bomo to od 22. februarja 2021 delali pod drugo zastavo. Verjameva, da je pred nami še veliko izjemnih in uspešnih zgodb!« sta povedali.

Naslov agencije ostaja isti, polni naziv pa je SHIFT, agencija za kreativne komunikacije d.o.o.

Naslovnica 477

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

petra grosman
06. 03. 2021

Petra Grosman je že deset let ena od najpomembnejših članic ekipe, ki organizira svetovni…

Ko spremljaš to uspešno zgodbo od samih začetkov, ko si priča dejstvu, da je mogoče iz neprepoznavnega športa narediti privlačen šport s trumo…

lesnina
03. 03. 2021

Po mnenju številnih sta Lesnina in Futura DDB v teh dneh predstavili resnega tekmeca za…

Nastopajoči so absolutno dodana vrednost tega oglasa. Še zdaj ne morem verjeti, da smo imeli takšno srečo.

MITO MIHELIC
27. 02. 2021

Oblikovalski strateg Mito Mihelič se pri svojem delu v največji meri posveča razumevanju…

»Ni vam treba biti oblikovalec, da v podjetje uvajate design thinking; morda celo bolje, če niste. Oblikovalci so najslabši možni design thinkerji,…

Naši avtorji