fiat
Aktualno

Fiatova »malčka« skrbita za boljše okolje

Fiat 500 in Fiat Panda, ki sta od nekdaj v samem vrhu svojega segmenta v Evropi, sta prva Fiatova modela, opremljena z novo hibridno tehnologijo in prinašata revolucijo v urbano mobilnost.

Ugodna akcijska ponudba obeh novih hibridov znamke Fiat voznikom ponuja možnost, da aktivno prispevajo k ohranjanju okolja in jim približa električno urbano mobilnost.

fiat1

Za vse, ki prisegajo na eleganco

Voznike, ki prisegajo na eleganco in čustva, bo očaral kultni Fiat 500 Hybrid, ki ne potrebuje pompozne predstavitve. Ikona mestnih avtomobilov je pripravljena, da zapelje na ulice kot prava zvezda, vi pa ga lahko preizkusite na testni vožnji.

Fiat 500 Hybrid je v akcijski ponudbi na voljo za 11.990 evrov, pri čemer se lahko pohvali z bogato opremo, ki zajema vse od varnostnih sistemov ESP, ASR, MSR in HBA, 7 varnostnih blazin, sistema za pomoč pri speljevanju po strmini, Uconnect™ DAB avtoradao z USB-vhodom in ukaznimi tipkami na volanu, sistema Start&Stop, električno nastavljivih in ogrevanih zunanjih vzvratnih ogledal, centralnega zaklepanja z daljinskim upravljanjem, senzorja za tlak v pnevmatikah do omejevalnika hitrosti in nadomestnega kolesa. Preverite ponudbo.

fiat2

Praktična in udobna Panda Hybrid

Za voznike, ki jim je na prvem mestu vsestranskost vozila, pa je primerna praktična in udobna Panda Hybrid, ki ponuja vse, kar potrebujejo, da bodo kos vsakodnevnim potem. Panda Hybrid, ki je v akcijski ponudbi na voljo za 10.600 evrov, ponuja varnostne sisteme ESP, ASR, MSR in HBA, sistem za pomoč pri speljevanju po strmini, sistem Start&Stop, senzor za tlak v pnevmatikah, centralno zaklepanje z daljinskim upravljanjem, električni pomik sprednjih stekel, zadnje sedeže, deljive v razmerju 60:40, voznikov sedež, nastavljiv po višini, in nadomestno kolo. Preverite ponudbo Pande Hybrid iz zaloge.

fiat3

Tu lahko preverite izjemno ponudbo Fiatovih hibridnih vozil po odličnih cenah, z bonus financiranjem in jamstvom 5 plus. Na voljo takoj!

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji