ceneje polona
Aktualno

Ceneje.si z novo vodjo marketinga

Maja 2021 se je ekipi Ceneje.si, ki je od leta 2018 del skupine Heureka, pridružila Polona Stanovnik in prevzela vodenje marketinškega oddelka.

Na novem delovnem mestu bo odgovorna za marketinške aktivnosti v državah regije Adriatik, kamor sodijo tudi platforme za primerjalno nakupovanje Jeftinije.hr, Idealno.rs in Idealno.ba. Kot vodja digitalnega marketinga se je Polona Stanovnik kalila v podjetju Hofer, kjer je skrbela za prepoznavnost blagovne znamke na vseh digitalnih kanalih in spletno nakupovanje. Dolgoletne izkušnje na področju vodenja raznovrstnih marketinških projektov enega od največjih trgovcev v regiji so ji omogočile dober vpogled v nakupne navade slovenskih in tujih potrošnikov, kar bo s pridom uporabila na omenjenih portalih.

Novemu izzivu naproti stopa ambiciozno. »V preteklem letu in pol smo spoznali, da je nakupovanje preko spleta postalo del nove realnosti, kupci so pri svoji izbiri postali še preudarnejši, na spletu iščejo najboljše ponudbe in prav platforme, kot je Ceneje.si, jim omogočajo, da učinkovito najdejo najboljšo ponudbo za iskani izdelek. Predanost in pozitivna naravnanost ekipe pa sta še dodatna velika motivacija za nadaljnjo rast in razvoj,« pravi.

481

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

pesek
31. 07. 2021

Filipa Peska je pot od prodajalca in »glasnega« mladeniča na družbenih omrežjih zanesla v…

bla
24. 07. 2021

Renata in Sandi Novak, partnerja tako zasebno kot tudi poslovno, sta se po letih…

bla
23. 07. 2021

Mlada mariborska podjetnica Iva Rat je pred štirimi leti za božične praznike prijateljem…

Menim, da je naš trg ves svet. Povsod so posamezniki, ki jih je potrebno opomniti na to, kako čudoviti so. Da se sprejmejo v raznolikosti, ki nam je…

Naši avtorji