freesn1
Aktualno

8. freeŠn »se nalaga«

Letošnji 8. natečaj kreativnega komuniciranja freeŠn bo zaradi razmer izveden v digitalnem svetu, kjer je kreativna revolucija neizogibna, pravijo organizatorji, Študentska sekcija Slovenskega društva za odnose z javnostmi.

FreeŠn je projekt, ki je nastal zaradi želje in potrebe po pridobivanju praktičnih in teoretskih osnov kreativnega izražanja. Mladim (predvsem študentom) omogoča izpopolnjevanje kreativnih veščin in tekmovanje na natečaju. Dogodek, ki se začne marca, letos prinaša delavnice na področju tekstopisja, mode, grafičnega oblikovanja, glasbene produkcije, družbenih omrežij in še mnogo več. Pripravili so tudi natečaj kreativnega komuniciranja, s katerim bodo priznane agencije in podjetja študentom omogočili, da kar najbolj izrazijo svojo kreativnost in se hkrati potegujejo za nagrade.

»Študente želimo izvabiti iz območja udobja in jih spodbuditi, da nadgradijo svoje veščine, zato so vse delavnice in natečaji brezplačni ter tako prijazni do študentske denarnice. Verjamemo, da turbulentne razmere, preobremenjeni diski in alternativna druženja zahtevajo ponoven zagon. Izstopaj in skupaj z nami obrni svet kreative na glavo,« pozivajo organizatorji natečaja.

Naslovnica 477

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

petra grosman
06. 03. 2021

Petra Grosman je že deset let ena od najpomembnejših članic ekipe, ki organizira svetovni…

Ko spremljaš to uspešno zgodbo od samih začetkov, ko si priča dejstvu, da je mogoče iz neprepoznavnega športa narediti privlačen šport s trumo…

lesnina
03. 03. 2021

Po mnenju številnih sta Lesnina in Futura DDB v teh dneh predstavili resnega tekmeca za…

Nastopajoči so absolutno dodana vrednost tega oglasa. Še zdaj ne morem verjeti, da smo imeli takšno srečo.

MITO MIHELIC
27. 02. 2021

Oblikovalski strateg Mito Mihelič se pri svojem delu v največji meri posveča razumevanju…

»Ni vam treba biti oblikovalec, da v podjetje uvajate design thinking; morda celo bolje, če niste. Oblikovalci so najslabši možni design thinkerji,…

Naši avtorji