delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Telemach, HS plus, Inter Cars, Cuckoo Cups in drugi

Tudi ta teden je na področju marketinga precej prostih delovnih mest.

Farmacevtska družba Lek išče strokovnjaka za komuniciranje (m/ž), ki bo med drugim odgovoren za pripravo strategije komunikacijskih vsebin, za razvoj in upravljanje komuniciranja vodij in vrhnjega vodstva in za marketinške komunikacije. Prošnje lahko oddate le še danes, in sicer na spletni strani https://lek.si/sl/zaposlitev/.

V podjetju Nevron v svoje okolje vabijo strokovnjaka za izvajanje in koordinacijo B2B-marketinških aktivnosti s poudarkom na digitalnem vhodnem marketingu. Na delovno mesto koordinatorja marketinga (m/ž) se lahko prijavite na office@nevron.si. Prijave zbirajo do 15. avgusta 2021.

Inter Cars v svoje vrste vabi kandidata za referenta marketinga (m/ž). Izbrani kandidat bo med drugim oblikoval in ustvarjal marketinške akcije, razvijal in vzdrževal spletne strani družbe ter sodeloval pri organizaciji marketinških aktivnosti. Motivacijska pisma in življenjepise sprejemajo na e-naslov si.kariera@intercars.eu do 29. avgusta 2021.

Ekipa Cuckoo Cups se širi in išče novega člana, ki bo skrbel za marketing in vodenje spletne trgovine. Iščejo kandidate, ki so »odštekani« in jih bo delo v razgibanem kolektivu osrečevalo.

Delovno mesto bo v Celju, prijave pa sprejemajo na info@cuckoo.si ali preko vprašalnika.

Novogoriška družba Gostol – Gopan išče mlade, motivirane, samoiniciativne in odgovorne kandidate, ki imajo željo graditi svojo karierno pot na področju  marketinga. Na delovno mesto sodelavec za marketing (m/ž) se do 18. avgusta 2021 lahko prijavite na zaposlitev@gostolgroup.eu.

V podjetju za spletno prodajo HS Plus iščejo specialista za oglaševanje na Googlu (m/ž) z izrazito željo po rezultatih in povečevanju prodaje. Prijave pričakujejo do 23. avgusta 2021 na e-naslovu kadri@hsplus.si.

Telemach išče produktno vodjo (m/ž), ki mu je blizu B2B-segment. Prijave z življenjepisom sprejemajo preko portala MojeDelo.com.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Colby (del skupine Computerland) v svojo sredino vabi asistenta v marketingu (m/ž). Prijave zbirajo do 27. avgusta 2021 na jobs@colby.si.

Pristop nudi priložnost svetovalcu za odnose z mediji in vplivneži (m/ž). Prijave zbirajo do 13. avgusta 2021 na job@pristop.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Studio Moderna išče tekstopisca (m/ž) z bogatim besednim zakladom, smislom za pisanje besedil in poznavanjem pravopisnih pravil v angleškem jeziku. Prijave zbirajo do 20. avgusta 2021 na recruitment@studio-moderna.com.

483

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

čad
18. 09. 2021

Industrija srečanj nikoli več ne bo takšna, kot je bila pred covidom-19, je prepričan…

»Naj poudarim, da smo kreativna industrija, ne pa logistična. Naročniki kupujejo naše kreativne rešitve in ne logističnih, ki jih lahko vsakdo…

balazic
11. 09. 2021

Koronakriza je za vedno spremenila vedenje potrošnikov, je prepričan Toni Balažič,…

»Mislim, da je eden od ključnih dejavnikov uspeha v moji karieri prav to, da sem marketingar. In to takšen marketingar, ki želi razumeti marketing…

bla
08. 09. 2021

Za Lucijo Lepšina, tekstopisko v Agenciji 101 in predavateljico na Akademiji UDO, so…

Vsako omrežje je svoj svet in ključno je, da se to vzame v zakup

Naši avtorji