delovna
Razpisi

Zaposlujejo Pristop, POINT OUT, Sensilab in drugi

Spet je petek in pred vami je nov nabor prostih delovnih mest.

Podjetje Stahlgruber v svojo ekipo vabi proaktivno osebo za delovno mesto vodja marketinga (m/ž) v Ljubljani. Prijave zbirajo do 3. decembra 2022 preko portala Optius.

V digitalni marketinški agenciji POINT OUT iščejo vodjo digitalnih projektov (m/ž). Prijave sprejemajo do vključno 8. novembra 2022.

V Pristopu v svojo skupnost vabijo svetovalca za odnose z javnostmi (m/ž). Iščejo sodelavko ali sodelavca z vsaj 4-letnimi izkušnjami s področja odnosov z mediji. Prijave zbirajo do 7. novembra 2022 na job@pristop.si.

Podjetje Telus International išče strokovnjaka za družbena omrežja (m/ž), ki bo igral veliko vlogo pri izboljšanju kakovosti enega največjih iskalnikov na svetu. Prijave zbirajo na tej povezavi.

V Sensilabu iščejo starejšega strokovnjaka za Facebook oglaševanje (m/ž), ki bo samostojno vodil svoje trge in celostno skrbel za rezultate (od koncepta do novih kampanj). Če menite, da ste pravi, pišite na suzana.poohkay@sensilab.com.

Gigatron išče skrbnika B2C spletne trgovine in specialista za digitalni marketing (m/ž). Prijavo in življenjepis pričakujejo na jobs@techtradecenter.si.

V agenciji Lin & Nil iščejo sodelavca za digitalni piar (m/ž). Delo vključuje objavljanje na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, LinkedIn in Twitter, Facebook in Google oglaševanje. Prijave pričakujejo na andreja@jernejcic.si do 25. novembra 2022.

V podjetju UuniVez iščejo sodelavca za spletni marketing (m/ž). Prijave zbirajo do 27. novembra 2022 preko portala Optius.

Še vedno aktualna delovna mesta:

Oglaševalska agencija SHIFT išče izkušenega izvedbenega oblikovalca (m/ž) z znanji orodij Adobe. Prijave zbirajo do 4. novembra 2022 na luka.bajs@shiftagency.si. Več o delovnem mestu si lahko preberete tukaj.

Ponudnik zunanjega oglaševanja Amicus v svojo ekipo vabi skrbnika ključnih kupcev oziroma tržnika oglasnega prostora (m/ž). Prijavite se lahko do 13. novembra 2022 na zaposlitev@amicus.si, več informacij o delovnem mestu pa najdete na portalu Mojedelo.com.

Volvo v svojo marketinško ekipo vabi grafičnega oblikovalca (m/ž), ki bo s svojim znanjem pripomogel k uspešnemu izvajanju mednarodnih projektov. Prijave zbirajo do 7. novembra 2022 preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

500

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

jure
02. 02. 2023

Ekipa MM-a 16. februarja organizira dogodek Dan vplivnostnega marketinga, na katerem bo…

omer
28. 01. 2023

Ömer Şengüler, turški strokovnjak za znamčenje, ki svetuje podjetjem po vsem svetu, je…

Prepričan sem, bo marketing v prihodnosti ustvarjal več človeških blagovnih znamk in da bo služil človeštvu bolj kot kdaj koli prej.

pučko
25. 01. 2023

Tekmovanje Outstanding, ki slavi presežke v zunanjem oglaševanju, je svoj vrhunec doseglo…

Ko se me dotakne, ko si ljubosumno želim, da bi to naredili mi, Internavti; ko kot profesionalec veš, da bi rad bil podpisan pod to.

Naši avtorji