razpisi
Razpisi

Od klipinga do trženja izdelkov znamke I Feel Slovenia (razpisi)

V tokratnih razpisih tedna zunanje izvajalce iščejo STO, Mestna občina Velenje in Banka Slovenije.

Mestna občina Velenje išče izvajalca za medijske storitve in zakup oglaševalskega prostora v tedenskem tiskanem mediju v letu 2022. Razpis je odprt do 24. januarja 2022, razpisno dokumentacijo pa najdete na povezavi.

Banka Slovenije potrebuje pomoč na področju spremljanja medijskih vsebin. Razpis je aktualen do 31. januarja 2022, več o razpisu in prijavi pa si lahko preberete na povezavi.

Slovenska turistična organizacija (STO) objavlja javni poziv za oddajo ponudb za ekskluzivno trženje izdelkov I FEEL SLOVENIA. Z javnim pozivom želijo pridobiti tržnika, ki ga zanima trženje splošnih promocijskih izdelkov in navijaških rekvizitov z blagovno znamko I FEEL SLOVENIA. Pričakovano je intenzivno sodelovanje s STO, vzpostavitev in širjenje prodajnih mest, zagotavljanje spletnega trženja, priprava nabora tržno zanimivih izdelkov in iskanje drugih inovativnih pristopov prodaje. Z izbranim ponudnikom bo za obdobje 5 let sklenjena podlicenčna pogodba, ki zajema izdelavo izdelkov, distribucijo, promocijo in prodajo izdelkov. Celotna razpisna dokumentacija je dostopna tukaj.

 

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

V svetu blockchaina se vse dogaja s hitrostjo, ki je svetlobna v primerjavi z običajnim svetom, toda tehnologija je vedno bolj preizkušena in postaja…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

Če so nam oddaje nekaj pokazale, je to, da slovenski kupci želijo vedeti, od kod izvira hrana, ki jo uživajo.

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji