about you
Opaženo

Spletna trgovina About You vpletla tudi slovenske vplivneže

Trgovina About You velja za vodilno in najhitreje rastočo modno spletno trgovino, saj je eno od redkih evropskih podjetji, katerega vrednost presega milijardo dolarjev. Od 19. maja 2020 je prisotna tudi na slovenskem trgu.

V Sloveniji so se predstavili z digitalno oglaševalsko akcijo, za katero so poskrbeli v komunikacijski agenciji Sidera, pridružile pa so se ji številne znane osebnosti. Po Nemčiji, Avstriji, Švici, Nizozemski, Belgiji, Poljski, Češki, Slovaški, Madžarski in Romuniji je Slovenija postala enajsti trg, na katerem je prisotna trgovina About You. Spletna trgovina ponuja digitalno izkušnjo nakupovanja oblačil, saj nakup lahko opravite preko spletnega brskalnika na namizju računalnikov in pametnih telefonov ali s pomočjo večkrat nagrajene aplikacije About You. Izključno spletna trgovina kupcem ponuja več kot 100.000 izdelkov približno 600 blagovnih znamk, od katerih mnoge do zdaj niso bile prisotne na slovenskem trgu.

V Sloveniji vidijo velik potencial

Začetek delovanja spletne trgovine predstavlja oglaševalska akcija, ki je potekala v dveh korakih. Po dlje časa trajajočem spodbujanju radovednosti med slovenskimi potrošniki z nekoliko skrivnostnimi slogani je sledilo razkritje spletne trgovine v spletnih medijih in na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in YouTube, s ciljem povečanja prepoznavnosti blagovne znamke. Zvezda akcije je znana romunska pevka Inna, med slovenskimi predstavniki znamke pa so pevki Gaja Prestor in Eva Boto, voditelja Ula Furlan in David Urankar ter številni slovenski vplivneži, med njimi Lea Filipovič, Tjaša Kokalj Jerala, Tesa Jurjaševič, Ana Klašnja, Uroš Bitenc ter Jernej Damjan.

about you klašnja

»Slovenski trg ponuja ogromen potencial. Pričakujemo hitro rast in doseg cilja – da bomo v kratkem času postali vodilni med modnimi spletnimi trgovinami. Tudi Slovence bomo namreč navdušili s svojo platformo, zelo velikim naborom izdelkov ter brezplačnimi pošiljkami in vračili,« je ob vstopu na slovenski trg povedal Tarek Müller, soustanovitelj podjetja About You.

 

 

Naslovnica 477

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

petra grosman
06. 03. 2021

Petra Grosman je že deset let ena od najpomembnejših članic ekipe, ki organizira svetovni…

Ko spremljaš to uspešno zgodbo od samih začetkov, ko si priča dejstvu, da je mogoče iz neprepoznavnega športa narediti privlačen šport s trumo…

lesnina
03. 03. 2021

Po mnenju številnih sta Lesnina in Futura DDB v teh dneh predstavili resnega tekmeca za…

Nastopajoči so absolutno dodana vrednost tega oglasa. Še zdaj ne morem verjeti, da smo imeli takšno srečo.

MITO MIHELIC
27. 02. 2021

Oblikovalski strateg Mito Mihelič se pri svojem delu v največji meri posveča razumevanju…

»Ni vam treba biti oblikovalec, da v podjetje uvajate design thinking; morda celo bolje, če niste. Oblikovalci so najslabši možni design thinkerji,…

Naši avtorji