about you
Opaženo

Spletna trgovina About You vpletla tudi slovenske vplivneže

Trgovina About You velja za vodilno in najhitreje rastočo modno spletno trgovino, saj je eno od redkih evropskih podjetji, katerega vrednost presega milijardo dolarjev. Od 19. maja 2020 je prisotna tudi na slovenskem trgu.

V Sloveniji so se predstavili z digitalno oglaševalsko akcijo, za katero so poskrbeli v komunikacijski agenciji Sidera, pridružile pa so se ji številne znane osebnosti. Po Nemčiji, Avstriji, Švici, Nizozemski, Belgiji, Poljski, Češki, Slovaški, Madžarski in Romuniji je Slovenija postala enajsti trg, na katerem je prisotna trgovina About You. Spletna trgovina ponuja digitalno izkušnjo nakupovanja oblačil, saj nakup lahko opravite preko spletnega brskalnika na namizju računalnikov in pametnih telefonov ali s pomočjo večkrat nagrajene aplikacije About You. Izključno spletna trgovina kupcem ponuja več kot 100.000 izdelkov približno 600 blagovnih znamk, od katerih mnoge do zdaj niso bile prisotne na slovenskem trgu.

V Sloveniji vidijo velik potencial

Začetek delovanja spletne trgovine predstavlja oglaševalska akcija, ki je potekala v dveh korakih. Po dlje časa trajajočem spodbujanju radovednosti med slovenskimi potrošniki z nekoliko skrivnostnimi slogani je sledilo razkritje spletne trgovine v spletnih medijih in na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in YouTube, s ciljem povečanja prepoznavnosti blagovne znamke. Zvezda akcije je znana romunska pevka Inna, med slovenskimi predstavniki znamke pa so pevki Gaja Prestor in Eva Boto, voditelja Ula Furlan in David Urankar ter številni slovenski vplivneži, med njimi Lea Filipovič, Tjaša Kokalj Jerala, Tesa Jurjaševič, Ana Klašnja, Uroš Bitenc ter Jernej Damjan.

about you klašnja

»Slovenski trg ponuja ogromen potencial. Pričakujemo hitro rast in doseg cilja – da bomo v kratkem času postali vodilni med modnimi spletnimi trgovinami. Tudi Slovence bomo namreč navdušili s svojo platformo, zelo velikim naborom izdelkov ter brezplačnimi pošiljkami in vračili,« je ob vstopu na slovenski trg povedal Tarek Müller, soustanovitelj podjetja About You.

 

 

Intervju

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Marian Salzman
20. 06. 2020

Za Marian Salzman, podpredsednico za globalno komuniciranje v družbi Philip Morris…

Če blagovna znamka v javnosti razlaga o svojih skrbeh, v resnici pa izkorišča delavce, se bo to tudi razvedelo. Gre za preprost etos: ljudje so na…

Karmeno Kesar
20. 06. 2020

Marketinški strokovnjak Kamenko Kesar je nedavno izdal že svojo tretjo knjigo Če bi moški…

Bralka, ki se je lanski dopust med branjem na plaži na glas smejala, bo kupila mojo tretjo, četrto, peto knjigo. Zelo malo izdelkov na trgu vas…

Naši avtorji