emp
Aktualno

Mesec italijanske mode v Ljubljani

Emporium, Galerija Emporium in spletna trgovina Emporium.si so že tretje leto zapored postali slovenski dom italijanske mode.

Dogodek je tudi tokrat nastal v sodelovanju z Italian Trade Agency (ITA) v Ljubljani, ki deluje pod italijanskim Ministrstvom za zunanje zadeve in mednarodno sodelovanje, pod okriljem Veleposlaništva Italije v Sloveniji.

V svoji ponudbi imajo že več kot 60 italijanskimi blagovnih znamk. Poleg odlične ponudbe bodo modne navdušenke in navdušence razveseljevali tudi posebni dogodki ter svetovanja italijanskih modnih strokovnjakov.

Tokratna rdeča nit v ospredje postavlja italijanski glamur in eleganco, ki sovpadata s prazničnim časom, v katerem se bo odvijal Mesec italijanske mode, ki je postal najpomembnejši dogodek predstavitve modnih trendov v Sloveniji.

Kaj bomo nosili letošnjo jesen in zimo?

Letošnjo jesen bodo v trendu mehke tkanine in udobje. Poleg nevtralnih tonov ne morete zgrešiti s klasično črno, ki jo lahko kombinirate s sivimi, čokoladno rjavimi in bež odtenki. Moda je letošnjo jesen tudi zelo praktična in omogoča, da se po končanem delovniku le preobujemo v elegantne čevlje in odhitimo na zabavo neposredno iz službe. Tudi na decembrskih zabavah se odločite za črno, ki pa naj se ji pridružijo zlati odtenki, bleščice in žive barve (odlična izbira je vijoličasta).

 

emp1

emp2

emp3

emp4

emp5

Več o dogajanju v času Meseca Italijanske mode najdete na povezavi.

emp logo

Intervju

tišler
25. 11. 2023

Z Luko Tišlerjem, oblikovalcem, ki se je specializiral za ustvarjanje vizualnih rešitev s…

UI ne ve, kaj so impresije, ne zna pripovedovati zgodbe. Dober fotograf bo na snemanju iz modela lahko izvabil vsa možna čustva, UI pa ne. Ta ti…

Litou
18. 11. 2023

S Stello Litou, ki je poleg vodenja CME Adria in RTL Hrvaška nedavno prevzela tudi mesto…

»Naložbe v produkcijo lokalnih vsebin, naložbe v tehnološke rešitve in krepitev zavedanja o naših blagovnih znamkah so trije stebri naše strategije…

Nina Usnik
11. 11. 2023

Telemach Slovenija je pred svetovnim prvenstvom v košarki predstavil novo komunikacijsko…

»Predvsem sem zadovoljna, da smo ves čas sledili ideji v ozadju kampanje oz. celotne platforme. To je, da pokažemo, da si čustva vedno delimo – tako…

Naši avtorji