delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Futura DDB, Volvo, Blub Blub in drugi

Delodajalci v tokratnem pregledu delovnih mest najbolj iščejo »digitalce«.

Oglaševalska agencija Futura DDB išče »igričarskega marketingarja« oziroma vodjo projektov na področju igričarstva in e-športa (m/ž), ki bo razvijal oglaševalsko-komunikacijske storitve in produkte na področju igričarstva in e-športa. Prijave zbirajo na pvp@futura.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Finančno-tehnološko podjetje Leanpay zaposli strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž), ki bo odgovoren za oglaševanje na Googlu, Facebooku, Instagramu in LinkedInu. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

HS Plus v svojo sredino vabi vodjo e-poštnega marketinga (m/ž) za sistemizacijo in optimizacijo e-poštnih procesov ter načrtovanje e-poštne prodajne strategije. Prijavite se lahko preko spletnega obrazca.

Nacionalni inštitut za javno zdravje išče komunikatorja (m/ž), ki bo skrbel za izvajanje komunikacijskih aktivnosti Programa Svit, zasnovo in izvajanje nacionalnih kampanj, koordinacijo dela na regijski ravni, se povezoval z nevladnimi organizacijami, ambasadorji in strokovnimi združenji ter organiziral in izvajal izobraževanja ter dogodke po Sloveniji. Prijave zbirajo do 1. avgusta 2022 na kadrovska.sluzba@nijz.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na povezavi.

Mercator išče vodjo projektov na področju digitalne komunikacije (m/ž) za upravljanje profilov na družbenih omrežjih in samostojno postavljanje oglaševalskih akcij na digitalnih kanalih. Prijave zbirajo do 16. avgusta 2022  na zaposlitev@mercator.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Trgovec Mömax v svojo ekipo vabi asistenta v spletni trgovini (m/ž) za pripravo oglaševalskih akcij, nalaganje izdelkov na spletno stran in prevod opisa izdelkov iz nemškega jezika. Prijave zbirajo do 9. avgusta 2022 preko spletnega obrazca.

Danfoss zaposli urednika tehnične dokumentacije (m/ž), ki bo deloval v okviru oddelka digitalne predstavitve izdelkov. Delovne naloge obsegajo upravljanje glavne (angleške) in lokalne tehnične dokumentacije za izdelke enega od Danfossovih segmentov. Prijave zbirajo na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Start-up Blub Blub nudi priložnost mlajšemu vodji pridobivanja novih uporabnikov (m/ž), ki bo načrtoval in izvajal kampanje preko različnih kanalov. Več o delovnem mestu in prijavi si lahko preberete na LinkedInu.

Agencija za odnose z javnostmi Povem zaposli asistenta (m/ž), ki bo sodeloval z mednarodnimi naročniki na področju digitalnih komunikacij. Več o delovnem mestu si lahko preberete na povezavi, prijavite pa se lahko na info@povem.si.

Trenkwalder zaposli strokovnega sodelavca v marketingu (m/ž) za načrtovanje, organizacijo in pripravo aktivnosti na področju marketinga in pospeševanja prodaje.

Volvo išče upravljavca družbenih omrežij in vodjo projektov v marketingu (m/ž) za pripravo strategij za družbena omrežja, kot so Facebook, Instagram in LinkedIn, ter pripravo uredniških koledarjev in ustvarjanje vsebin za različna družbena omrežja. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca.

Mladinska knjiga nudi priložnost tekstopiscu (m/ž) za pisanje prodajnih in marketinških besedil ter ustvarjanje kreativnih zasnov kampanj v skladu z zastavljenimi komunikacijskimi cilji. Prijave zbirajo do 6. avgusta 2022 na portalu Mojedelo.com.

10DX Group išče tri nove sodelavce, in sicer vodjo marketinga (m/ž), strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) in urednika spletne trgovine (m/ž).

Diggit

Prijavi se na 10DIGGIT

Intervju

štalec
25. 03. 2023

Z Andražem Štalcem, soustanoviteljem digitalne agencije Red Orbit, smo se pogovarjali o…

»Sem analitičen človek, ampak odločitev ne sprejemam na podlagi podatkov, jih pa želim poznati. Ne gre torej za »data-driven« odločitve, temveč tiste…

bla
23. 03. 2023

Petra Čadež, direktorica marketinga v strateškem poslovnem področju delikatesni namazi v…

snežič
21. 03. 2023

SOZ je za bralce MM-a komentiral oglase Roka Snežiča, ki spodbujajo odprtje podjetja v…

Naši avtorji