pomlad
Opaženo

Pomlad je v zraku v Park Centru Ljubljana

Objavljeno: četrtek, 28. marec, 2019 Agencija Vodik je za nakupovalno središče Park Center Ljubljana pripravila pomladno kampanjo Pomlad je v zraku.

Kratek opis akcije: Komunikacijo spremlja tudi nagradna igra, ki poteka v trgovinah znotraj Park Centra ter na njihovi strani na Facebooku. Obiskovalci nakupovalnega središča so pomlad lahko tudi dejansko zavohali, saj so vhodi trgovin opremljeni z dišečimi cvetovi, mimoidoči v centru Ljubljane pa so na plakatu prav tako lahko zavonjali pomlad v obliki izpostavljenih dišečih cvetov.

Elementi akcije: zunanje oglaševanje,nagradni letaki, plakati, radijski oglas, oglaševanje na družbenih omrežjih (Facebook)

Predstavnik naročnika: Boštjan Hrabar

Kreativna direktorica: Jasmina Horvat

Asistentka projekta:Katja Vidmar

Umetniška direktorica: Jana Urbas

Oblikovalka: Jelka Kaker

Intervju

leanpay
07. 08. 2020

Janko Medja, ki ga večina Slovencev pozna kot nekdanjega prvega moža NLB, je zdaj…

Leanpay je vezni člen med trgovci oz. ponudniki storitev in potrošniki. Naša storitev obročnega plačila je preprosta – ključno je zmanjševanje trenja…

dali
24. 07. 2020

Dali Bungič je del agencije Luna že dve tretjini njenega obstoja. V njej je začela kot…

Ozrli smo se na doslej prehojeno pot Lune, se dotaknili tako njenih vzponov kot tudi padcev in se posvetili tudi odnosu med »čustvi in številkami«,…

Maja Čander
10. 07. 2020

Maja Čander se je po dolgih letih novinarske kariere podala na samostojno pot in…

Petčlanska ekipa agencije v prvi vrsti stavi na kakovostne vsebine, ki jih zagotavlja preplet njihovih raznolikih znanj, veščin in izkušenj.

Naši avtorji