curaprox
Aktualno

Pravočasno namignite, kar si želite

Tehnološke rešitve prinašajo nove dimenzije tudi na področje ustne higiene. Čistejšim zobem in zdravim dlesnim ste lahko korak bližje s sonično tehnologijo in hidrodinamičnim delovanjem.

Ker sta ustno in z njim povezano splošno zdravje pomembni vrednoti in ker ni vseeno, kaj izberete za vzdrževanje ustnega zdravja, bodo izdelki s podpisom švicarske blagovne znamke Curaprox zagotovo popolna izbira. Tako za svojce kot tudi poslovne partnerje ali pa kar zase.

Učinek profesionalno očiščenih zob v udobju lastnega doma

Morda tega sploh ne veste, ampak če imate nenehne težave z zobmi in dlesnimi – zobni kamen, zadah, krvaveče in občutljive dlesni, obstaja velika verjetnost, da pri vsakodnevni ustni higieni nekaj ne delate prav. Raziskave namreč kažejo, da je v 90 odstotkih za tovrstne težave kriva slaba ustna higiena. Prava rešitev je lahko enostavnejša, a učinkovitejša higiena zob in dlesni s sonično tehnologijo.

Slednja omogoča mehanski način čiščenja zob, pri čemer ste lahko bistveno bolj nežni in natančni, kot pri čiščenju z ročno zobno ščetko. Zaradi dodatne hidrodinamične turbulence v mešanici sline, vode in zobne paste v ustih, pa lahko z mehkimi ščetinami na nastavkih varno in učinkovito odstranite bakterije tudi na težko dostopnih mestih, recimo na robu med zobmi in dlesnijo, kjer zobne obloge povzročajo največ težav.

Curaprox Hydrosonic pro – dobra izbira za vsakogar

Primerna je za vsakodnevno nego zob in dlesni, za izboljšanje ustnega zdravja pri posameznikih, ki imajo težave s krvavenjem dlesni ali celo parodontalno boleznijo. Po njej posezite v primeru preventive pred kariesom, pa tudi če imate težave z zobnim kamnom. Odlično se odreže tudi v ustih s fiksnim ortodontskim aparatom in zobnimi vsadki.

Zobni kamen, krvaveče in občutljive dlesni ter zadah torej niso dejstvo, na katerega se je treba navaditi. Le pravo rešitev za ustno higieno je potrebno najti in težava bo odpravljena. Mogoče s pravo izbiro za praznike presenetite še koga.

Preverite praznično ponudbo.

curaprox

Intervju

tišler
25. 11. 2023

Z Luko Tišlerjem, oblikovalcem, ki se je specializiral za ustvarjanje vizualnih rešitev s…

UI ne ve, kaj so impresije, ne zna pripovedovati zgodbe. Dober fotograf bo na snemanju iz modela lahko izvabil vsa možna čustva, UI pa ne. Ta ti…

Litou
18. 11. 2023

S Stello Litou, ki je poleg vodenja CME Adria in RTL Hrvaška nedavno prevzela tudi mesto…

»Naložbe v produkcijo lokalnih vsebin, naložbe v tehnološke rešitve in krepitev zavedanja o naših blagovnih znamkah so trije stebri naše strategije…

Nina Usnik
11. 11. 2023

Telemach Slovenija je pred svetovnim prvenstvom v košarki predstavil novo komunikacijsko…

»Predvsem sem zadovoljna, da smo ves čas sledili ideji v ozadju kampanje oz. celotne platforme. To je, da pokažemo, da si čustva vedno delimo – tako…

Naši avtorji