visann2
Aktualno

Kartica Visa z ugodnostmi za imetnike

Tudi v prihajajočem jesenskem času lahko imetniki kartice Visa uživajo v številnih ugodnostih, ki jih prinaša njihov partnerski program ugodnosti.

S kartico Visa, ki zagotavlja enostavno in varno plačilo ter omogoča popuste v spletnih trgovinah, hotelskih nastanitvah, pri najemu avtomobila, turističnih izletih in ogledih znamenitosti, zdaj lahko izbirate tudi med mikavnimi ugodnostmi priznanih slovenskih ponudnikov. Vsak bo našel nekaj zase, saj so med njimi Rimske terme, Ljubljanski grad, ZOO Ljubljana, Kozmetika Afrodita in AMZS ter trgovine Ikona, Zoofa in Ika. »S partnerskim programom ugodnosti, ki jih Visa Europe in njeni izbrani partnerji podarjajo imetnikom kartic Visa, bo jesen še bolj aktivna in zanimiva,« pravijo v Visi Europe in vabijo, da na spletni strani visaeurope.si poiščete več podrobnosti o ugodnostih. »Če še nimate svoje kartice Visa, pa se obrnite na svojo banko in preverite možnost naročila,« še dodajajo.

visa

478-88

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

bla
20. 01. 2022

Klemen Peternel, direktor družbe Kalmia, poudarja, da NFT nosi pravo vrednost šele takrat…

bla
17. 01. 2022

Z Martino Wanis in Janom Šlambergerjem, zmagovalcema 6. sezone Štartaj Slovenija, smo se…

teržan
15. 01. 2022

Z Darjo Teržan, izvršno direktorico poslovnega področja Donat v Atlantic Grupi, smo se…

»V marketingu se vse začne in v marketingu se vse konča. Kdor v poslovnem svetu tega danes ne razume, bo imel resne težave, morda ne letos, a v…

Naši avtorji