delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo HYCU, Inc., Kia Motors Adria Group, Megasplet in drugi

Boste poletje izkoristili za menjavo službe? Pobrskajte po prostih delovnih mestih.

Agencija Sedna v svojo ekipo vabi umetniškega direktorja (m/ž) z izkušnjami pri snovanju in oblikovanju oglaševalskih akcij, ki bo usmerjal ekipo oblikovalcev in skrbel za grafične podobe priznanih domačih in tujih blagovnih znamk. Dobrodošli so predvsem kandidati z dobrimi referencami, ki imajo estetski čut v oblikovalskem pristopu. Življenjepis in reference pošljite na restart@sedna.si.

Veleposlaništvo Združenega kraljestva v Ljubljani išče vodjo digitalnih komunikacij (m/ž), ki bo pomagal pri oblikovanju svežih digitalnih vsebin, razumevanju, širitvi in upravljanju spletnih skupnosti ter izgradnji odnosov s partnerskimi organizacijami in vplivneži v Sloveniji. Več o delovnem mestu in prijavi lahko preberete na povezavi. Prijave zbirajo 25. julija 2021.

HYCU, Inc., proizvajalec informacijskih rešitev za varnostno shranjevanje podatkov v svoj kolektiv vabi specialista za marketing (m/ž), z izkušnjami na področju B2B. Prijavite se lahko preko portala Moje delo.

V podjetju KMAG - Kia Motors Adria Group iščejo razvijalca (m/ž), ki bo odgovoren za načrtovanje in tehnično izvedbo rešitev marketinške avtomatizacije s pomočjo platforme Salesforce Marketing Cloud. Prijave lahko pošljete do 20. julija 2021.

V podjetju Megasplet, ki se ukvarja s spletno prodajo, zaposlijo tekstopisca v marketingu (ž/m). Kandidati lahko kratek življenjepis in opis delovnih izkušenj pošljete na elektronski naslov: zaposlitev.megasplet@gmail.com.

Podjetje Prosperia vabi vse, ki jih navdušujejo udarne marketinške akcije, digitalni trendi, inovativni marketinški prijemi, analitično razmišljanje in napredne tehnološke rešitve, k prijavi na delovno mesto vodje projektov v marketingu (m/ž). Do 16. julija 2021 izpolnite in pošljite vprašalnik, svoj življenjepis pa pošljite na elektronski naslov events@prosperia.si.

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji