bla
Aktualno

Web Retailer Award 2021: Najboljša spletna trgovina v regiji je Bigbang.si

V organizaciji Ceneje.si so na tekmovanju Web Retailer Award podelili nagrade najboljšim spletnim trgovinam v regiji.

Na tekmovanju Web Retailer Award 2021, ki ga od leta 2012 organizira primerjalni portal Ceneje.si, je letos sodelovalo 412 malih in velikih spletnih trgovcev iz Slovenije, Hrvaške in Srbije (lani 381). Nagrade so podelili po posameznih državah, regiji in po kategorijah.

Po posameznih državah so glavno nagrado dobili bigbang.si (Slovenija), ki je postal tudi regijska spletna trgovina leta, malizakladi.hr (Hrvaška) in mamino.rs (Srbija). Nagrado žirije so prejeli popolnapostava.si, hajdi.hr in emmezeta.rs.

Prvo nagrado po mnenju kupcev sta dobili trgovini papina.si in bijela-tehnika.com, drugo aforum.shop in  klimakoncept.hr ter tretjo lchf-style.si in fabuspot.com. Naj spletna izzivalca sta spletni trgovini igabiba.si in mobis.hr.

Poleg povratnih informacij svojih kupcev in tehnične analize spletne trgovine so spletni trgovci prejeli tudi ocene, mnenja in usmeritve 84-članske mednarodne strokovne žirije, v kateri je bil tudi Gašper Meden, novinar Marketing magazina.  »Veseli smo, da število prijavljenih na tekmovanje Web Retailer Award iz leta v leto narašča, kar je jasen signal, da spletne trgovce zanima, kako dobre so njihove trgovine v primerjavi z drugimi. Izjemnega pomena je tudi dejstvo, da stremijo k napredku in nenehnim izboljšavam v želji – ponuditi svojim kupcem čim boljšo nakupno izkušnjo. Po letu izjemnih okoliščin za spletno nakupovanje so potrošniki v regiji Adriatic vse bolj zahtevni in vešči nakupovanja, prav takšna tekmovanja pa lahko spletnim trgovinam pomagajo do njihove odličnosti in večje uspešnosti,« je povedala Polona Stanovnik, predsednica žirije in vodja marketinga na Ceneje.si.

Med posameznimi kategorijami so zmagovalci naslednji:

486

Naroči se na revijo MM in prihrani do 30%!

Intervju

mija
20. 11. 2021

Futura DDB je letos že trinajstič stala na zmagovalnem odru Slovenskega oglaševalskega…

Sebe najlažje opredelim kot vodjo, ki deluje z zgledom, ki ima visoko postavljene osebne cilje in mu je pomembno, da pri svojem delu uživa. Osebno me…

bla
17. 11. 2021

Big Bangov naziv spletnega trgovca leta v regiji je zagon za nove izboljšave, pravi Peter…

bla
15. 11. 2021

Nika Kristina Butina, direktorica startupa Epidemic, je z bralci MM-a delila izkušnjo…

Naši avtorji