planet tv
Aktualno

Planet tv kupil madžarski TV2

Po poročanju Požareporta naj bi se Telekom Slovenije odločil, da bo program Planet tv prodal madžarski televizijski družbi TV2.

Neuradno naj bi kupnina za televizijo znašala 5 milijonov evrov. Novi lastnik naj bi vodenje podjetja prevzel takoj po plačilu kupnine. Vodenje televizije naj bi prevzel Pavel Stanchev (na naslovnici MM-a leta 2013), ki je televizijo že vodil. 

TV 2 je komercialna televizijska postaja iz Madžarske. Program je začela predvajati 4. oktobra 1997. Do začetka 2014 je bila v lasti ProSiebenSat1. Nato jo je odkupil madžarski poslovnež Andrew G. Vajna, ki je kot producent uspel v Hollywoodu. Po njegovi smrti v začetku 2019 je podjetje prevzel Jozsef Vida, madžarski finančnik. Podjetje oddaja 14 programov, najbolj gledan je program TV2, ki velja - poleg RTL Kluba - za najbolj gledani program na Madžarskem. 

Intervju

emir mušić
03. 07. 2020

O tem, kako so se pri Šport TV-ju odzvali na krizne razmere in njihovih programskih…

Marian Salzman
20. 06. 2020

Za Marian Salzman, podpredsednico za globalno komuniciranje v družbi Philip Morris…

Če blagovna znamka v javnosti razlaga o svojih skrbeh, v resnici pa izkorišča delavce, se bo to tudi razvedelo. Gre za preprost etos: ljudje so na…

Karmeno Kesar
20. 06. 2020

Marketinški strokovnjak Kamenko Kesar je nedavno izdal že svojo tretjo knjigo Če bi moški…

Bralka, ki se je lanski dopust med branjem na plaži na glas smejala, bo kupila mojo tretjo, četrto, peto knjigo. Zelo malo izdelkov na trgu vas…

Naši avtorji