andreja big bang
Aktualno

Big Bang okrepil ekipo za upravljanje potenciala

Big Bangovi ekipi oddelka za upravljanje potenciala se je s 1. majem 2021 kot vodja marketinga pridružila Andreja Grebenjak.

Andreja Grebenjak je komunikologinja, ki je svojo poklicno pot razvijala v telekomunikacijski panogi (v podjetjih A1 in Telekom Slovenije) kot produktni vodja za osrednje rezidenčne storitve ter nato kot vodja segmenta v marketingu, nazadnje pa je skrbela za strategijo digitalnega komuniciranja. Želja po spoznavanju novih panog, predvsem dinamične trgovinske industrije, jo je pripeljala do Big Banga, kjer jo po njenih besedah najbolj navdušujejo inovativen pristop k organizacijski strukturi in projekti, ki sledijo, še posebej prenovljeno prodajno mesto, ki bo veliko več kot le trgovina.

»Verjamem, da smo se v zadnjem letu ogromno naučili – predvsem, kako se hitro prilagoditi situaciji in kupcu ter kako zelo pomembni sta digitalna prisotnost in povezanost vseh točk stika z uporabnikom. Po drugi strani pa smo vsi tako zelo pogrešali sproščen sprehod skozi fizične trgovine, kjer lahko izdelke vidimo in občutimo ter se prepustimo izkušenemu svetovalcu, da nam pomaga pri izboru,« je povedala za MM in dodala, da bodo skupaj z ekipo stremeli k temu, da nas bo nova realnost spet navduševala.

Naslovnica 479

Naroči se na MM in prihrani do 30%!

Intervju

zoran gabrijan
15. 05. 2021

Z Zoranom Gabrijanom, kreativnim direktorjem v Futuri DDB, smo se poglobili v proces…

stabej
10. 05. 2021

Podcast, podkast ali poddaja? Kdaj je smiselno sloveniti nove (tehnološke) izraze? Kako…

login
22. 04. 2021

Če vas zanima odgovor na zgornje vprašanje, si preberite roman Iza in samorog, v katerem…

Naši avtorji