show must go on
Aktualno

Amazonov božični oglas so posneli v Ljubljani

Amazon je te dni odprl »sezono« božičnih oglasov in z oglasom »The Show Must Go On« postavil visoke standarde. Njegova posebnost je, da so ga posneli na več lokacijah po Ljubljani.

Tisti, ki so se na družbenih omrežjih na začetku oktobra spraševali, zakaj je po Ljubljani toliko snemalnih lokacij (nekatere tudi z umetnim snegom), so dobili odgovor v obliki Amazonovega božičnega oglasa. V njem je razvidno, da ga je snemalna ekipa pod vodstvom britanske oglaševalske agencije Lucky Generals med drugim snemala v Trnovem, na Miklošičevi ulici in pri Stari elektrarni. Pri projektu je sodelovala tudi slovenska produkcijska hiša Division.

Druga zanimivost oglasa je, da je Amazon precej bolj od drugih božičnih oglasov trgovcev v zgodbo vpletel trenutne razmere zaradi širjenja covida-19. V njem ob skladbi Queenov »Show Must Go On« spremljamo mlado nadarjeno baletko, ki živi svoje sanje. Načrte ji na veliko žalost – tako kot celotnemu svetu– prekriža pandemija. Nastopi do nadaljnjega odpadejo, prav tako skupinski treningi. A deklica v podobi francoske baletke Taïs Vinolo se kljub velikemu razočaranju ne vda. Pleše kjer koli in kadar koli. Pri tem uživa veliko podporo družine in lokalne skupnosti, ki ji tudi pomagata organizirati solo nastop. Ni konec, dokler ni konec. 

Intervju

goričan
03. 12. 2020

Predsednik žirije tekmovanja Outstanding, ki nagrajuje presežke v zunanjem oglaševanju,…

katarina klemenc
28. 11. 2020

Z mag. Katarino Klemenc, direktorico korporativnega komuniciranja Novartisa v Sloveniji…

snapchat
16. 11. 2020

Tako trdi Samuel Bevan, mednarodni vodja za nove trge in poslovne rešitve pri Snapchatu,…

Naši avtorji