Valentinovo
Vpogled

MM-ova mini anketa: Valentinovo vas ne prepriča

Tokratna anketa na Instagramu je seveda potekala v znamenju valentinovega. Kako romantični so naši sledilci? Nekaj srednjega.

Na Instagramu smo vas tokrat vprašali, če praznujete valentinovo. 36 odstotkov vas je odgovorilo, da ga praznujete, saj radi izkoristite vsak »izgovor« za romantiko. 26 odstotkov med vami pravi, da niste romantičen tip človeka, 38 odstotkov pa vas ne mara »uvoženih« praznikov.

Zanimalo nas je tudi, kako tisti, ki ga praznujete, preživite praznik zaljubljenih. 25 odstotkov sodelujočih vas z boljšo polovico počne karkoli v dvoje, 22 odstotkov se vas odpravi na večerjo. Četrtina med vami ta dan obeleži drobnim darilcem, 28 odstotkov pa vas je izbralo odgovor drugo.

Na vprašanje, ali se za valentinovo obdarujete, vas je le 33 odstotkov odgovorilo pritrdilno (67 odstotkov pa negativno). Tisti, ki se obdarujete, najraje podarite čokolado ali kaj sladkega ali pa cvetje.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji