ank
Vpogled

MM-ova mini anketa: V pričakovanju praznikov

Veseli december je tu in posvetili smo mu tudi tokratno mini anketo.

Zanimalo nas je, ali vas je že prevzelo praznično vzdušje, pri čemer vas je dobra polovica (56 odstotkov) odgovorila, da ste že povsem v tem vzdušju. 33 odstotkov med vami nekoliko že čuti bližajoče se praznike, 11 odstotkov med vami pa (za zdaj) še ne. 

Vprašali smo vas tudi, ali ste se letos že sprehodili po katerem od praznično okrašenih mest in si privoščili vročo čokolado ali »kuhančka«. 39 odstotkov vas je odgovorilo pozitivno, 42 odstotkov sodelujočih vas pravi, da vas to čaka v prihodnjih dneh, 19 odstotkov pa vas čaka na zadnje decembrske dni.

Čakajo nas tudi službene prednovoletne zabave in zanimalo nas je, kako jih običajno organizirate. 39 odstotkov vas pripravi veliko zabavo s plesom in glasbo, prav tako 39 odstotkov se vas odpravi v restavracijo, 12 odstotkov pa vas praznuje umirjeno, v pisarni. 10 odstotkov vas pravi, da zabave ne načrtujete.

Na koncu nas je zanimalo še, ali se v službi tudi obdarujete. 41 odstotkov vas je odgovorilo pozitivno, 24 odstotkov si vas izmenja darila z določenimi sodelavci, 35 odstotkov pa se vas za obdarovanje ne odloči.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji