DIGGIT
Vpogled

MM-ova mini anketa: V nestrpnem pričakovanju DIGGIT-a

Tokratno anketo na Instagramu smo posvetili konferenci DIGGIT. Rezervirajte si čas: na najbolj pričakovanem dogodku leta se bomo družili 9. maja 2024.

DIGGIT letos poteka že enajstič, v teh letih pa se ga je udeležilo več kot 10.000 obiskovalcev in na oder stopilo več kot 300 predavateljev. Iz konference o digitalnih trendih se je DIGGIT razvil v dogodek o trendih prihodnosti in tudi tokrat bo govora o prihodnosti financ, dela, medicine in zdravja, prehranjevanja, mode in še marsičesa. O trendih, ki jih preprosto morate poznati, da boste v koraku s časom in s tem morda tudi korak pred tekmeci.

Kaj pa ste povedali na Instagramu?

Na Instagramu smo vas tokrat vprašali, ali ste se že udeležili DIGGIT-a in kar 62 odstotkov vas je odgovorilo pozitivno. 35 odstotkov med vami se bo zagotovo udeležilo tudi letošnjega, 50 odstotkov vas o tem še razmišlja, 15 odstotkov sodelujočih pa dogodka letos ne bo obiskalo.

Zanimalo nas je tudi, katere tematike na dogodku vas najbolj zanimajo. Kar 75 odstotkov vas je dejalo, da vas zanima prihodnost marketinga in medijev, 12 odstotkov vas je izbralo odgovor prihodnost tehnologije, prav tako 12 odstotkov pa prihodnost denarja.

Intervju

sasa gnezda
22. 04. 2024

V podjetju Mediade tudi letos pripravljajo Konferenco internega komuniciranja KIK 2024,…

Nekje sem zasledila misel, da je komunikacija mehka veščina, a da je zanjo treba trdo delati. Interna komunikacija se ne zgodi sama od sebe – vsaj ne…

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Naši avtorji