ank
Vpogled

MM-ova mini anketa: Novoletne zaobljube? Ne, hvala.

Pošteno smo že zakorakali v januar in v tokratni anketi na Instagramu nas je zanimal vaš odnos do novoletnih zaobljub.

Vprašali smo vas, ali običajno sklenete kakšno novoletno zaobljubo in le 4 odstotki med vami jih sklepate vsako leto. Polovica vas novoletne zaobljube sklene občasno, kar 46 odstotkov pa nikoli.

Zanimalo nas je tudi, kakšne zaobljube ponavadi sklenete. Večina (44 odstotkov) vas je odgovorila, da so to zaobljube, namenjene osebni rasti. 28 odstotkov med vami se trudi za bolj zdrav življenjski slog, 17 odstotkov si vas želi pozitivnih sprememb na področju kariere, 11 odstotkov pa vas je izbralo odgovor drugo.

Na vprašanje, kako dolgo se običajno držite svojih zaobljub, vas je 33 odstotkov odgovorilo, da nekaj tednov, prav tako 33 odstotkov pa kar vse leto. 17 odstotkov je kliknilo na odgovor nekaj dni, še 17 odstotkov pa na odgovor nekaj mesecev.

Na koncu nas je zanimalo še, ali bi nam zaupali kakšno svojo novoletno zaobljubo. Dobili smo le enega »junaka«, ki jo je delil z nami, sklenil pa je, da bo v novem letu bolj zmeren pri pitju alkohola.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji