ank
Vpogled

MM-ova mini anketa: Na smučanje? Ne, v službo.

Tokratna anketa na Instagramu je bila namenjena zimskim počitnicam. A zdi se, da vas je v tem tednu precej več v službi kot na smučiščih.

Da ste si ta teden vzeli prosto, vas je v anketi odgovorilo le 3 odstotke. 82 odstotkov vas je v službi, 15 odstotkov pa vas kombinira delo in dopust.

Na vprašanje, kaj med zimskimi počitnicami najraje počnete, vas je 33 odstotkov odgovorilo, da greste radi smučat, 30 odstotkov se vas raje odpravi nekam na toplo, 27 odstotkov pa na dnevne izlete po Sloveniji. 10 odstotkov vas je izbralo odgovor drugo.

Zanimalo nas je tudi, ali se med počitnicami radi posvetite zimskim športom. 26 odstotkov vas je izbralo odgovor seveda, kar 48 odstotkov pa se vas na smučanje raje odpravi v kakšnem drugem terminu, ko na smučiščih ni takšne gneče. 26 odstotkov sodelujočih pa vas ne smuča ali borda.

Na koncu nas je zanimalo še, ali letos pogrešate več snega, na kar vas je kar 74 odstotkov odgovorilo pritrdilno.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji