delovna mesta tedna
Razpisi

Zaposlujejo Vzajemna, NLB, Hisense in drugi

V tokratnem pregledu delovnih mest tedna je nekoliko več priložnosti za komunikatorje.

Vzajemna išče strokovnjaka za odnose z javnostmi (m/ž) za pripravo in izvedbo komunikacijskih načrtov in kampanj. Prijave zbirajo do 27. aprila 2023 na portalu Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Družba za strateško komuniciranje Propiar je objavila razpis za delovno mesto asistenta (m/ž). V svojo ekipo vabijo ljubitelja pisane besede, ki želi vstopiti v svet odnosov z javnostmi in se razviti v uspešnega piarovca. Prijave zbirajo do 27. aprila 2023 na julija.csipo@propiar.com.

NLB zaposli samostojnega poslovnega komunikatorja (m/ž), ki bo sodeloval pri vodenju komunikacijskih projektov in operativni izvedbi aktivnosti. Prijave zbirajo na portalu Mojedelo.com

Nutrisslim zaposli dva nova sodelavca, in sicer strokovnjaka za digitalni marketing (m/ž) in strokovnjaka za vplivnostni marketing (m/ž).

BKS Bank v svojo sredino vabi strokovnega sodelavca za marketing (m/ž) za pripravo marketinških in komunikacijskih vsebin ter gradiv za notranje, zunanje in digitalne kanale ter upravljanje spletne strani. Prijave zbirajo preko portala Mojedelo.com, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Euroton nudi priložnost grafičnemu oblikovalcu (m/ž) za izvedbo marketinških aktivnosti na podlagi letnega marketinškega načrta. Prijavite se lahko preko portala Mojedelo.com.

Hisense v svojo ekipo vabi produktnega vodjo (m/ž) za delo na področju produktnega marketinga kuhalnih aparatov. Prijave zbirajo preko spletnega obrazca, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

HS Plus zaposli vodjo blagovne znamke (m/ž) oziroma vodjo ekipe za učinkovitostni marketing, ki se ukvarja z oglaševanjem na Facebooku. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

Digitalna agencija ENKI nudi priložnost vodji naročnikov (m/ž) za vodenje projektov in usklajevanje ekipe. Prijavite se lahko preko LinkedIna.

Medijska hiša Pro Plus v svoje vrste vabi strokovnjaka za spletne vsebine (m/ž) za analizo in optimizacijo vsebin. Prijave zbirajo preko LinkedIna.

FirstClass v imenu mednarodnega telekomunikacijskega podjetja išče vodjo digitalnega marketinga (m/ž) z odličnim poznavanjem področja digitalnega marketinga. Možnost prijave in dodatne informacije najdete na povezavi.

Še vedno aktualna delovna mesta:

V podjetju Ensol, ki pod blagovno znamko 360 Karting trži večnivojske go-kart steze za globalni trg, ponovno iščejo vodjo projektov (m/ž) za načrtovanje in organiziranje projektov s pomočjo preostalih oddelkov podjetja. Prijave zbirajo do 25. aprila 2023 na careers@360karting.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Medijska hiša Pro Plus zaposli strokovnjaka za optimizacijo v iskalnikih (m/ž), ki bo sodeloval pri vključevanju v proces raziskovanja, ustvarjanja in načrtovanja vsebin (tem) za objavo. Prijave zbirajo do 30. aprila 2023 preko LinkedIna.

HS Plus išče dva nova sodelavca, in sicer mlajšega strokovnjaka za oglaševanje na Facebooku (m/ž) in vodjo blagovne znamke (m/ž). Prijavite se lahko do 5. maja 2023 preko spletnega obrazca.

Podjetje IRV v oddelku za izmenjavo vsebin išče prodajnega strokovnjaka za oglaševanje (m/ž), ki bo skrbel za pripravo in prodajo oglaševalskih projektov, posebej prikrojenih za večja podjetja. Več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu. V omenjenem oddelku iščejo tudi strokovnjaka za poslovni razvoj (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju in prodaji inovativnih medijskih rešitev. Več o delovnem mestu si lahko preberete na LinkedInu. Na obe delovni mesti se lahko prijavite na jobs@irv.si do 30. aprila 2023. 

FP Marketing agency išče izkušenega sodelavca za Wordpress (m/ž), ki ima izkušnje na področju izdelave spletnih strani, pristajalnih strani in dela v WordPressu. Prijave s kratko predstavitvijo in opisom izkušenj zbirajo na ekipa@filippesek.com, več o delovnem mestu pa si preberite na povezavi.

Finančna družba Vzajemci v svoje vrste vabi snovalca vsebin in urednika spletnega mesta na področju financ (m/ž), ki bo s svojo svežino in kreativnostjo pomagal dvigniti prepoznavnost in njihov vpliv na trgu. Prijave zbirajo do 7. maja 2023 na kariera@vzajemci.com, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Helios nudi priložnost asistentu v marketingu (m/ž) za pripravo, oblikovanje in urejanje različnih marketinških gradiv in dokumentov, kot so katalogi, letaki, prodajna orodja, pakiranje in predstavitve. Prijave zbirajo do 21. aprila 2023 na jasa.moze@helios.si, več o delovnem mestu pa si lahko preberete na portalu Mojedelo.com.

Atlantic Grupa v svoje vrste vabi digitalnega stratega (m/ž), ki bo sodeloval pri razvoju digitalne marketinške strategije v okviru celostne strategije blagovne znamke Argeta. Prijave zbirajo na LinkedInu.

Oglaševalska agencija Vodik išče upravljavca družbenih omrežij (m/ž) za oblikovanje vsebinske strategije nastopa na družbenih omrežjih za različne naročnike. Prijavite se lahko preko LinkedIna, kjer je tudi več informacij o delovnem mestu.

Intervju

zz
20. 04. 2024

PandaChat, slovenska rešitev, ki z UI poenostavlja iskanje po obsežnih podatkovnih…

Pričakujete lahko, da bo PandaChat vedno znova presenečal s kreativnimi in inovativnimi funkcionalnostmi. Spremljamo trg, razmišljamo in si…

Življenje z znaMMkami
15. 04. 2024

Rubrika Življenje z znaMMkami je ena najbolj branih v MM-u, zato jo objavljamo tudi na…

Prisegam na humor, igro besed in čustva … »Kupijo« me tudi nizkoproračunski oglasi z dobro idejo.

Madea Mojca Majhen
13. 04. 2024

Konferenco medijskih trendov SEMPL pod okrilljem Media Poola že drugo leto zapored…

»Zame so edini pravi dogodki še vedno tisti, kjer si ljudje stisnejo roko in si pogledajo v oči brez vmesnika, kot je računalniški zaslon,« pravi…

Naši avtorji